Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kombika kérdése:
Vany egy szuper eleségem és gyerekeim. Boldogok vagyunk,nagy a lamúr, minden rendben. De van egy dolog,ami engem nagyon bánt. Ha elmondom a feleségemnek akkor 90% az esélye, hogy nagyon megsértődik és rosszul esik neki,10% az esély,hogy megoldódik. ?
Figyelt kérdés
Ha viszont nem mondom el, akkor ez az én lelkemben okoz napi szinten fájdalmat. Elmondjam?2020. dec. 18. 21:55
11/36 A kérdező kommentje:
Lényegtelen, hogy mi az. Semmi olyan, ami tönkretenné az életünket. Csak neki az esne rosszul ha szóvá tenném, nekem meg az esik rosszul ha nem teszem szóvá. Egyikünknek mindeképp rossz a dolog.. Ki a fontosabb?
2020. dec. 18. 22:14
13/36 anonim válasza:
elmondod végre mi az isten miatt irtad a kérdést vagy legózzunk még 1 hétig?
14/36 A kérdező kommentje:
nem a kérdés a lényeg, hanem hogy mi a fontosabb? saját magad vagy a szerelmed ?
2020. dec. 18. 22:17
15/36 anonim válasza:
Most itt mire kell válaszolni?
Mit vársz tőlünk. Tudod mit? Mond el neki.
16/36 anonim válasza:
De nem érted, nem mindegy milyen dolog. Azt írod semmi olyan ami tönkretenné az életetek. Akkor mond el neki.
17/36 anonim válasza:
Tudod mit? Ne mondd el. Ha ide nem mered névtelenül leírni, akkor neki se mondd.
Boldogok vagytok, nagy a lamúr, minden rendben. Akkor meg? Nyilván neki is van olyan dolog, amit szóvá tudna tenni, de ezek szerint nem teszi ő se.
18/36 anonim válasza:
hát általában el szokás mondani, ami a másikkal kapcsolatban bánt, akkor is, ha nem kellemes az illetőnek
19/36 anonim válasza:
Akármi bántja a férjemet, szeretném tudni, hiszen addig nem tudok segíteni neki, amíg nem tudom, mire vágyik/mit bánt meg/mi zavarja/v ki tudja, mire gondolsz.
20/36 anonim válasza:
Konkrétumok nélkül ez csak egy felesleges elméleti kérdés. Megcsaltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!