Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vany egy szuper eleségem és gyerekeim. Boldogok vagyunk,nagy a lamúr, minden rendben. De van egy dolog,ami engem nagyon bánt. Ha elmondom a feleségemnek akkor 90% az esélye, hogy nagyon megsértődik és rosszul esik neki,10% az esély,hogy megoldódik. ?
Hülye kérdésre, hülye válasz.
Sőt: hüje kérdésre hüje válasz.
Eleve nem értem, hogy lett egy ilyen néma embernek felesége. Egy névtelen oldalon nem mered leírni, hogy mi a fr.nc bajod van. Így mondjuk nincs is kérdés, úgyse mered elmondani neki😛
Azért nem mindegy, mi az, mert abból lehetne eldönteni, hogy az a károsabb, ha ő megtudja, vagy az, hogy te őrlődsz. Nem olyan egyszerű az, hogy én vagyok fontosabb, vagy a másik. A sérülés mértéke nagyon is számít.
De tudod mit, ne áruld el nekünk. Annyi, hogy így választ se tudsz kapni🤷
Vagy hogy fogyjon?
Szerintem mindent el lehet mondani kíméletesen is.
De ha még konkrétan nem is írod ide miről van szó, legalább valami hasonlót, hogy tudjuk milyen kaliberű, milyen fajsúlyú a dolog.
Attól függ.. Ha megfektetnéd a huszonéves kis új kollégádat és rá akarod venni, hogy engedje, akkor valóban jobb, ha szépen magadban megbírkózol a farkaddal és elfelejted ezt a tervedet.
De egy csomó dolog van, amit elő lehet vezetni finoman: pl. ha nem tetszik az új hajszíne, vagy akár azt is, ha meghízott. Nagy különbség van aközött, hogy "Fogyj le tehén, mert kövér vagy és így nem tetszel" vagy hogy "Az utóbbi időben mindketten csak ülünk és eszünk, jót tenne mozgás, elmehetnénk együtt edzeni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!