Jó napot! Én 38 éves férfi vagyok és nem jön össze a második baba a feleségemmel minden rendben van. Hogyan tudnám házilag tesztelni hogy a sperma még termékeny e? Orvoshoz csak utolsó esetben mennék
Házilag sehogy sem tudod. Mindenképp doki kell. Nem egy nagy dolog, nem kell ennyire tartani tőle, és legalább nem lesztek kétségek közt, ha megcsináltatod.
Sok sikert!
Én is orvost javasolnék inkább, mint a gyötrődést és a bizonytalanságot. Sok esetben a stressz, a rohanó élettempó miatt nem sikerül, pedig orvosi oka nincs.
Próbáljatok lazítani, esetleg elutazni, kikapcsolódni.
Szép karácsonyt nektek, teljesüljön minden vágyatok!
Vannak otthon elvégezhető sperma tesztek, de szerintem is érdemesebb orvoshoz fordulni. Írtad, hogy a feleségeddel minden rendben. Hormonálisan is kivizsgálták? Lehet például olyan probléma, ami egy sima nőgyógyászati rutin alkalmával nem jön elő, pl a hormonok pont ilyenek. Ha ezek neki megvoltak, akkor neked is lehet egy kivizsgálást csinálni, ártani nem árt!
Szerintem most ne stresszeljétek magatokat ezzel, inkább élvezzétek az ünnepeket! Boldog karácsonyt! 🙂
Egy hormonpanel nem ártana a feleségednek sem. Sokszor a terhesség megbolygatja a pajzsmirigyet, és elszállnak a hormonok. Ez akadályozza a teherbe esést. Vagy a magas prolaktin például.
Te meg adj az andrológián spermamintát. Mint írták, nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!