Van köztetek olyan, akinek a párja volt sperma analízisen és valami nem volt rendben? A párotok hogy élte ezt meg?
Én férjem még csak nem is volt hajlandó elmenni vizsgálatra! Na ez már gond. 1 éve nem jött össze a baba, engem kivizsgáltak. Ő állította, hogy fölösleges lenne elmenni vizsgálatra, mert az ő spermái tutik, csak nincs szerencsénk. Azóta már mindegy, mert utána összejött a fiunk, már 11 hónapos. :)
Ha elment volna és kiderül a gond, nagyon nehéz lett volna vigasztalnom. Mást szerintem nem is nagyon tudsz, talán mondd neki, hogy legalább lusti kisemberke fog betalálni, ergo nem fog kelteni éjszaka 20-szor. :D Ez persze nem így van, de szerintem muszáj az ilyesmibe poént fűzni, hogy belenyugodjon.
A vitamin neve FER14, vény nélkül kapható:
Állítólag nem lehet mindin gyógyszertárban kapni, de megpróbáljuk mihamarabb beszerezni.
Hát igen nehezebb valahogy a férfiak egójának ez az egész az én párom hajlandó lenne menni a vizsgálatra csak féltem mert ha kiderülne valami akkor ugy érzem lehet nem tudnám vigasztalni!!!De hát ha sikerül nekünk is vizsgálatok nélkül.Már nagyon szeretnénk!!!
A fer14röl már hallottam sok jót!!
Kedves Utolsó!
én is azt adom most a páromnak akkor az is jó,nálatok bevált???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!