Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtört_férfi kérdése:
Adott egy gyönyörű hölgy, egy anyuka. Elvált, gyerekei vannak. Összejöttünk, minden szép volt és jó, majd pár hónap elteltével kicsit romlott a viszonyunk, pár héttel később közölte nem vagyunk összevalók. Szerintetek menthető a dolog? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
Elvileg szeretett, én biztosan tudom hogy szeretem. És rendbe szeretném hozni, már ha lehet. Persze elrontottam azzal, hogy miután kirakott, hívogattam, írogattam neki romantikus dolgokat, stb. és ez csak rontott a dolgon.2015. júl. 19. 16:30
3/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Szerinte nem vagyunk összevalók. Rosszat nem tettem, a gyerekei megszerettek, én is őket.
2015. júl. 19. 16:33
4/15 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg, hogy szerinte pontosan miben nem passzoltok... már csak azért is, mert tanulhatsz belőle, még ha nem is jöttök össze újra.
5/15 anonim válasza:
Jó tanács: felejtsd el! Ő kimondta, hogy ez nem működik, s legyen vége. Te ez ellen semmit nem tudsz tenni, mert nem rajtad múlik. Foglald el magad és próbálj nem gondolni rá!
6/15 anonim válasza:
"pár hónap elteltével kicsit romlott a viszonyunk..."
MIÉRT?
7/15 anonim válasza:
Öreg hiba gyerekessel kikezdeni.
8/15 Noren1989 válasza:
Nyugodj meg, jobban jártál így. Ő már az első jelre kidobja a fickót, mivel az előző átb_szta (legalábbis szerinte). Most képzeld el, h milyen lett volna ez évek múlva?
NE, ne akard helyrehozni, nőből van.
25/F
További jó szórakozást. Szingli, gyermektelen nők mindenütt.
9/15 A kérdező kommentje:
Persze logikus, egyszerű válasz. Így is kellene tennem. Csak tudjátok a szerelem Vak.
2015. júl. 19. 17:41
10/15 Noren1989 válasza:
Értjük mi, nyugi, de közben ottvan, hogy ezt még most egy kis piálással simán el tudod nyomni...De később már nagyobb gondjaid lettek volna miatta.
Keress mást, tedd meg magadért. Persze később lehet, hogy még megkeres, mert olyan 1,5-két éven belül belátja, h tévedett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!