Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az a dolog ami a legtaszítóbb egy lányban ha kapcsolatban vagytok? (belső tulajdonságok)
ha akaratos a végtelenségig
ha buta
ha nem szeret és tud jól szeretkezni
ha ápolatlan
-Igénytelen, ( külső, belső, környezeti)
-buta, (és az összes ebből fakadó tulajdonsága, hiszti, féltékenység stb.)
-Egy darab deszka az ágyban és még a párját hordja le minden töketlen gyökérnek( ha akar változtatni rajta nem szakító indok)
Hát nálam viszonylag sok olyan belső tulajdonság van, ami kizár egy komoly kapcsolatot.
Ilyen például ha utálja a gyerekeket, utálja az országot, cigány, buta, "csak a mának" mentalitás, fölényeskedő, hisztis stb.
Csak néhány, mondjuk ezek igazak fordítva is:
1. Cseszeget, mindig van valami baja, azt érzem semmit nem csinálok jól
2. ...Bezzeg más férfi...
3. Mással flörtölget, nem mond igazat
4. Ha azt érzem nem vagyok igazán fontos (szerintem ez a legbántóbb) Senkit nem lehet kötelezni, hogy szeresse a másikat, aggódjon érte, vagy érdekelje mi van azzal, akit elvben szeret
Nem tudom figyelted-e, de egy külső dolgot nem írtam. Engem nem zavart, amikor volt rajta egy kis plusz, nem szóltam érte, mert nem is gondoltam arra, hogy emiatt szólnom kéne. Viszont a megalázás, és pampogás nagyon bosszantó volt, pedig elég türelmes vagyok amúgy.
Miért teszel fel ilyen kérdést? :) Marcangolod magad, hogy mit rontottál el? Ha nincs igazi szerelem két fél között, akkor lehetsz a legvonzóbb, tökmindegy mit csinálsz, akkor sem. Sajnos. Vagy más a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!