Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki az ideális pasi? Mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kirahun kérdése:

Ki az ideális pasi? Mi alapján jön be vagy tetszik nektek egy srác és mennyit számít a belső tulajdonság? Az első találkozásnál mi a legfontosabb dolog amit szem előtt tartatok hogy ez a srác jó pasi e vagy ratyi.

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát a vakrandik nem jók.

Ha valakit először képen látok az sem jó.

Akivel összesodor az élet az jó.:) Először nem tetszett a srác (őszintén rondának láttam), már őt látom a világ legjobbképűbb pasijának.:D

2011. jún. 25. 19:26
 2/17 anonim ***** válasza:
3%
Aki azt írja, h számít neki a belső, az hazudik.
2011. jún. 25. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Hogy a fenébe hazudna már. Tudod kinek kéne egy jó faszi, aki belsőleg egy 0. Persze egy ronda, de belsőleg tökéletes sem...
2011. jún. 25. 19:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel hogyan néz ki (sőt még fontosnak is tartom) de annak a pasinak, akinek gyönyörűszép mosolya/szeme, vagy jó humora van, annak nálam már nem nagyom kell küzdenie azért, hogy beleszeressek... :P
2011. jún. 25. 19:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A külső az első szűrő mindenki számára, mivel az jön veled szembe...

Onnantól meg jön a nehezebb része a dolognak, olyat találni, aki külsőre is rendben van, meg nem is egy nyomorék jellem.

2011. jún. 25. 19:45
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Hát, érdekes kérdés. Nekem azt hiszem nem igen számít a külső. Sokáig azt hittem igen,de amikor beleszerettem valakibe, aki valami rettentő ronda volt és minden gondolatomat ő töltötte ki, akkor rájöttem, hogy iszonyú lényegtelen dolog, mert a személyiség varázsol el. Ahogy megszerettem utána egyáltalán nem láttam csúnyának.
2011. jún. 25. 19:50
 7/17 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel ezt a kérdést mert kiváncsi voltam mert nemsokára találkozom talán életem egyik legszebb nőjével és szerettem volna más szemszögből is megnézni a helyzetet :)
2011. jún. 25. 20:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá :)
2011. jún. 25. 20:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
az igényesség és ápoltság, stílus mindenképpen fontos. próbáld a legtöbbet kihozni magadból, hogy magabiztos tudj lenni. Először magadat kell megszeretned, mert hogy várnád el valakitől, hogy bejöjj neki, ha te sem vagy kibékülve magaddal? A belső sokkal fontosabb a kinézetnél. A külső megszerzi, a belső megtartja az embereket.. hajrá
2011. jún. 25. 20:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Külső,belső? Miez? Egy gumi? Ha külső alapján döntesz,hamar megtörténik a csoda,az meg 3 napig tart.Belső alapján nem tudsz dönteni,csak hosszabb idő elteltével.Ha jól akarsz járni,akkor bármilyen lehet külsőre,a lényeg,hogy boldog legyél mellette.Elvégre nem azért kell,mert mutogatni akarod.Vagy igen?
2011. jún. 25. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!