Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?
Azért nehogy már itt leszóljátok a kérdezőt, csak mert gyerekmentes esküvőt akar! Lehet itt mellébeszélni, de a gyerekek igenis rontják a lagzit. Eleve a szülők sem tudják úgy elengedni magukat, folyton azon kattognak akkor, hogy mit csinál a gyerek, mit eszik, mit iszik, hol van, mit játszik, most nyűgös, most álmos, most hisztizik stb. Görcsösebbek, feszültebbek a szülők, és ezt megérzi a hangulat is.
A gyerekek viselkedése ráadásul sokszor zavaró. Nyilván gyerek még, nem alakultak ki ezek a dolgok, de had ne kelljen már elnézőnek lennie az embernek még a saját esküvőjén is! Voltam én már olyan esküvőn, ahol a szertartás alatt kezdett el nyígni a gyerek. Ugye nem kell részleteznem, hogy ez mennyire gáz volt?!
Plusz a gyerekek viszik a figyelmet is. Mert jajj de aranyos a kis Timike, 6 éves, jövőre iskola stb.
Nem, ne aranyoskodjanak egy esküvőn. Majd aranyoskodnak máskor, de ne ma.
Az emberek az esküvőn bulizni akarnak. Táncolni, énekelni, nevetni, mulatni, enni, inni, és hajnalig bulizni. Ebbe a gyerek sajnálom, de nem nagyon fér bele.
A meghívottnak kell tudni,hogy szeretné-e vinni a gyerekét, tudja-e/akarja-e valakire bízni. Neked azt van jogod megmondani,hogy milyen esküvőt terveztek, a meghívott pedig ennek tudatában mérlegeli azt,hogy elviszi-e a gyerekét. Szülő vagyok, engem pl megbántanának azzal ha kikötnék,hogy nem vihetem a gyerekemet.A gyerekek se egyformák, van akivel semmi gond nincs, fegyelmezett. Ezt döntse el a szülő.
engem pl már zavart felnőtt is az esküvőn amikor illuminált állapotban végigduruzsolt.
Érdekes abból a szempontból, hogy ugye az esküvőkön általában a család van ott.
Ha a gyereket le akarom passzolni valahova éjszakára is, akkor legtöbbször nagyszülő jön szóba.
Nálunk pl sok testvér, unokatestvér volt ott, többségnek gyerek, el nem bírom gondolni, kire hagyták volna a kicsiket. A nagyszülő ott volt velünk az esküvőn.
17
Nagyon szívesen gondoskodunk, ha az, akit érint, belead további félmillió forintot, amit mi úgy nagyjából fél év megtakarítás eredményeképp tudunk felmutatni. Akkor majd lesz arcfestés, ugráló vár meg 3-4 ember, akit felkérünk gyerekcsősznek az egész esemény időszakára. Köszi puszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!