Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
11%
a gyerekek szeretik az esküvőket.
2021. nov. 18. 05:35
 12/115 anonim ***** válasza:
85%
A te esküvőd, a te döntésed. Én is gyerekmentes esküvőt szeretnék. Szerencsére, nagyon megértő vagyok, nem fogok megsértődni ha emiatt valaki nem tud eljönni. :) Te is számolj azzal, hogy emiatt lesz aki lemondja.
2021. nov. 18. 05:46
 13/115 anonim ***** válasza:
88%
Anno én elmentem a tesóm gyerekmentes esküvőjére. A nagyobbik 6 éves volt, a kicsi 6 hónapos. Senkinek nem lett semmi baja, azóta felnőttek és nem lettek traumatizáltak, mert egy estére otthon maradtak a nagymamával. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy ez bunkóság vagy ilyesmi. Felfogtam elsőre, hogy gyereket ne. Nem látok ebben semmi kivetnivalót.
2021. nov. 18. 07:49
 14/115 anonim ***** válasza:
91%

Azért nehogy már itt leszóljátok a kérdezőt, csak mert gyerekmentes esküvőt akar! Lehet itt mellébeszélni, de a gyerekek igenis rontják a lagzit. Eleve a szülők sem tudják úgy elengedni magukat, folyton azon kattognak akkor, hogy mit csinál a gyerek, mit eszik, mit iszik, hol van, mit játszik, most nyűgös, most álmos, most hisztizik stb. Görcsösebbek, feszültebbek a szülők, és ezt megérzi a hangulat is.

A gyerekek viselkedése ráadásul sokszor zavaró. Nyilván gyerek még, nem alakultak ki ezek a dolgok, de had ne kelljen már elnézőnek lennie az embernek még a saját esküvőjén is! Voltam én már olyan esküvőn, ahol a szertartás alatt kezdett el nyígni a gyerek. Ugye nem kell részleteznem, hogy ez mennyire gáz volt?!

Plusz a gyerekek viszik a figyelmet is. Mert jajj de aranyos a kis Timike, 6 éves, jövőre iskola stb.

Nem, ne aranyoskodjanak egy esküvőn. Majd aranyoskodnak máskor, de ne ma.

Az emberek az esküvőn bulizni akarnak. Táncolni, énekelni, nevetni, mulatni, enni, inni, és hajnalig bulizni. Ebbe a gyerek sajnálom, de nem nagyon fér bele.

2021. nov. 18. 07:53
 15/115 anonim ***** válasza:
17%

A meghívottnak kell tudni,hogy szeretné-e vinni a gyerekét, tudja-e/akarja-e valakire bízni. Neked azt van jogod megmondani,hogy milyen esküvőt terveztek, a meghívott pedig ennek tudatában mérlegeli azt,hogy elviszi-e a gyerekét. Szülő vagyok, engem pl megbántanának azzal ha kikötnék,hogy nem vihetem a gyerekemet.A gyerekek se egyformák, van akivel semmi gond nincs, fegyelmezett. Ezt döntse el a szülő.

engem pl már zavart felnőtt is az esküvőn amikor illuminált állapotban végigduruzsolt.

2021. nov. 18. 08:34
 16/115 anonim ***** válasza:
16%

Érdekes abból a szempontból, hogy ugye az esküvőkön általában a család van ott.

Ha a gyereket le akarom passzolni valahova éjszakára is, akkor legtöbbször nagyszülő jön szóba.

Nálunk pl sok testvér, unokatestvér volt ott, többségnek gyerek, el nem bírom gondolni, kire hagyták volna a kicsiket. A nagyszülő ott volt velünk az esküvőn.

2021. nov. 18. 09:19
 17/115 anonim ***** válasza:
11%
Ahelyett, hogy ott az esküvőn gondoskodnátok gyerekeknek való programról (játszósarok, este mesenézés stb.).
2021. nov. 18. 09:23
 18/115 anonim ***** válasza:
83%

17

Nagyon szívesen gondoskodunk, ha az, akit érint, belead további félmillió forintot, amit mi úgy nagyjából fél év megtakarítás eredményeképp tudunk felmutatni. Akkor majd lesz arcfestés, ugráló vár meg 3-4 ember, akit felkérünk gyerekcsősznek az egész esemény időszakára. Köszi puszi.

2021. nov. 18. 10:05
 19/115 anonim ***** válasza:
89%
Unokatesóm esküvői felvételein nem lehet hallani, hogy kimondják a boldogító igent, mert valaki épp a taknyában hörögve bőgött. Kösz, de nekem nincs erre szükségem. Inkább mínusz 1-2 ember, mint egy szar emlék.
2021. nov. 18. 10:07
 20/115 anonim ***** válasza:
18%
Amit valaki korábban írt az jó példa volt. Kíváncsi vagyok a kérdező ugyanekkora támogatást kapna-e, ha arról szólna a kérdés cigányokat vagy transzneműeket nem akar meghívni az esküvőjére. Az ő esküvője, az ő döntése, nem? De!
2021. nov. 18. 10:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!