Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az gáz ha hivatott vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha hivatott vagyok esküvőre május 28-ára és nem akarok elmenni? Legyünk őszinték?

Figyelt kérdés

Meghívtak engem és a páromat is meg a kislányunkat, ráadásul jó baráti viszonyban vagyunk az illetőkkel, de nem szeretnénk menni. Elég introvertált személyek vagyunk, nem szeretjük az ilyen felhajtásokat, ahol több 10 idegen ember összejön és ott isznak-esznek, tingli-tangli, dínom-dánom. Ráadásul hajnalig tart és délután 5-kor kezdődne az egész.

Mi nem is vagyunk házasok a párommal, nem is szeretnénk esküdni, mert anélkül is boldogok vagyunk már 10 éve. Élettársi kapcsolatban élünk.

Ez alól, hogy lehetne kihúzni legkönnyebben magunkat, hiszen a tanú a párom lenne, őt kérték fel, de vállalni nem szeretné igazán. Mellesleg 150 kilométert kéne utaznunk oda, és szállóba kapnánk éjjelre helyet. 5 éves kislányunknak sem tenne jót az éjszakai banzáj.

Megmondjuk őszintén, hogy mi nem mennénk és kész?

ma 01:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én megmondanám, de rólam tudják a barátaim alapból, hogy nem megyek ilyen tömegbulikba. Kérdés, hogy mennyire durciznak be, és ez titeket mennyire zavar.
ma 01:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Felnőtt embereknek miért kell trükközni? Adjátok oda az ajándékot, és közöljétek, hogy nem tudtok menni.
ma 01:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmilyen ajándék nincs, de majd kitalákjuk mit lehetne adni. Egyáltalán mit kellene adni? Italt vagy valami bonbont?
ma 01:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Márciusban kapnánk meg a hivatalos meghívót, akkor jönnének átadni. Szerintem akkor megmondjuk nekik, aztán nem számolnak velünk, mert azért 3 személyre kifizetni előre az nem lenne jó, főleg ha utána ott sem leszünk.
ma 01:33
 5/10 anonim ***** válasza:
4. MOST szóljatok!
ma 01:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjatok be a frankot hogy kinosnak erzitek ..
ma 01:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb szóljatok. Nektek ugye gond a 150 km, de az nem zavar, hogy ők is feleslegesen utaznak ugyanennyit átadni a meghívót? Arról nem is beszélve, hogy a szervezést már rég elkezdték, kalkulálnak egy létszámmal.
ma 01:46
 8/10 anonim ***** válasza:
7. Ki postaztak , faxoljak.. nem az oskorban vagyunk,
ma 01:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondjátok meg, és akkor nem lesznek ilyen gondjaitok.
ma 02:49
 10/10 anonim ***** válasza:

8

Lentebb irta a kérdező, hogy személyesen fogják megkapni. Amúgy sok helyen így szokás.

ma 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!