Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha hivatott vagyok esküvőre május 28-ára és nem
akarok elmenni? Legyünk őszinték?
Figyelt kérdés
Meghívtak engem és a páromat is meg a kislányunkat, ráadásul jó baráti viszonyban vagyunk az illetőkkel, de nem szeretnénk menni. Elég introvertált személyek vagyunk, nem szeretjük az ilyen felhajtásokat, ahol több 10 idegen ember összejön és ott isznak-esznek, tingli-tangli, dínom-dánom. Ráadásul hajnalig tart és délután 5-kor kezdődne az egész.
Mi nem is vagyunk házasok a párommal, nem is szeretnénk esküdni, mert anélkül is boldogok vagyunk már 10 éve. Élettársi kapcsolatban élünk.
Ez alól, hogy lehetne kihúzni legkönnyebben magunkat, hiszen a tanú a párom lenne, őt kérték fel, de vállalni nem szeretné igazán. Mellesleg 150 kilométert kéne utaznunk oda, és szállóba kapnánk éjjelre helyet. 5 éves kislányunknak sem tenne jót az éjszakai banzáj.
Hogy nem barátság, ha a te párodat akarták volna tanúnak? Mert általában nem a tíz házra lakó Mariska nénit fogod megkérni erre.
jan. 23. 21:28
62/71 A kérdező kommentje:
Ezek után ha nem barátság így értettem, akkor ez van. Annyira nem fog érdekelni, hogy rágódjak rajta, nem érdekelnek ilyen dolgok. Eddig jó volt a viszony, de ha ezek után nem lesz, nem hat meg most már. Majd kiderül.
jan. 23. 21:31
63/71 anonim válasza:
Ti nem introvertáltak, hanem antiszociálisak vagytok. Egyébként én szeretem a barátaim annyira, hogy kicsit megerőltessem magam, de mindenkinek joga van úgy élni, ahogy akar. Ilyen barátok nekem nem kellenének.
jan. 23. 21:33
64/71 A kérdező kommentje:
Antiszociálisak nem, mert intelligens módon viselkedünk társaságban és nem bántunk senkit, akinek tudunk segítünk mindenben. Szimplán az ilyen bulikat, rendezvényeket nem szeretjük és az ottani közeget sem nagyon preferáljuk. Vannak ott dolgok azért, amiket itt nem írtam le nyilván és ami miatt különösen nem szeretnénk ott lenni. Te nem tudod milyen gőgös, nagyképű egy közeg, tele egoizmussal és nárcisztikus emberekkel. Sejtettem, hogy a bonbont hozzánk is vágnák és pénz kellene nekik. Az a hatalmas pénzéhség ami ott van, táplálhatatlan, de mivel nem ismerjük egymást és nem tud itt senki semmi hátteret, mert ez bonyolultabb annál.
jan. 23. 21:46
65/71 anonim válasza:
Ha ott mindenki nárcisztikus, pénzéhes, egoista, akkor miért vagytok "barátok"?
jan. 23. 21:48
66/71 A kérdező kommentje:
Az egyik fél nem volt az, de megváltozott azért ő is jócskán. A közeg ahová házasodik, pont ez a nárcirsztikus, gőgös, lenéző társaság.
jan. 23. 21:50
67/71 anonim válasza:
Mert nem kell a bonbon esküvőre?
jan. 24. 16:21
68/71 anonim válasza:
De egyértelműen eltávolodtatok akkor ettől a pártól, nem csoda hogy az esküvő érdekebén se erőltettétek meg magatokat. Rossz véleménnyel vagytok róluk. Szerintem vége lesz idén a barátságotoknak, érezni fogják az ellenszenvet, az esküvőt is visszamondtátok, nem fognak ezután annyira keresni benneteket.
jan. 26. 17:22
69/71 anonim válasza:
Kedves kérdező! Teljesen egyetértek veled. Engem tavaly a 10 éve nem látott másodunokahúgom akart meghívni. Azt sem tudtam hogy van párja... Csak egy szombat délután megálltak kocsival a ház elött hogy hozták a meghívót. Az a család is mindig egy anyagias banda volt, például a menyasszony apja a saját testvérével az anyjuk koporsója felett veszett össze egy pár aranyfülbevalón. Jaaa és a fiatalok is azzal kezdték hogy egy meghívott mennyibe kerül blablabla... Én már akkor megmondtam hogy ne haragudjatok de nem megyünk. De ez a rokonság számomra nem jelent semmit mert no kontakt.
febr. 5. 06:49
70/71 anonim válasza:
Szerintem írj ki egy olyan kérdést, hogy "Milyen maradt a kapcsolatod a családi barátokkal, miután nem volt kedved részt venni az esküvőjükön?" Vagy hasonló..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!