Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az gáz ha hivatott vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha hivatott vagyok esküvőre május 28-ára és nem akarok elmenni? Legyünk őszinték?

Figyelt kérdés

Meghívtak engem és a páromat is meg a kislányunkat, ráadásul jó baráti viszonyban vagyunk az illetőkkel, de nem szeretnénk menni. Elég introvertált személyek vagyunk, nem szeretjük az ilyen felhajtásokat, ahol több 10 idegen ember összejön és ott isznak-esznek, tingli-tangli, dínom-dánom. Ráadásul hajnalig tart és délután 5-kor kezdődne az egész.

Mi nem is vagyunk házasok a párommal, nem is szeretnénk esküdni, mert anélkül is boldogok vagyunk már 10 éve. Élettársi kapcsolatban élünk.

Ez alól, hogy lehetne kihúzni legkönnyebben magunkat, hiszen a tanú a párom lenne, őt kérték fel, de vállalni nem szeretné igazán. Mellesleg 150 kilométert kéne utaznunk oda, és szállóba kapnánk éjjelre helyet. 5 éves kislányunknak sem tenne jót az éjszakai banzáj.

Megmondjuk őszintén, hogy mi nem mennénk és kész?

jan. 21. 01:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
87%

Bocs, de ez a hazassag tema reszedrol csak mellebeszeles.

1: ok, ti nem akartok, de ennek mi koze a barataitol eskuvojehez? Vagy mert ti nem hisztek a hazassagban, lenezitek azt, aki hazassagot kot?

2: meg ti is szetmehettek, az miben mas, mint elvalni? Az, hogy nincs bontoper? Attol meg a gyerektartast es elhelyezest ugyanugy targyalni kell a birosagon.

3: nem “dinomdanom tinglitangli” a hazassag, nem mindenkinek errol szol. Kettanus hazassagkotes is letezik, vagy lagzi nelkuli, ugyanis a hazassag a lenyeg, nem az eskuvo.

Ne erezd mar magad kulonbnek, meg a kapcsolatodat jobbnak, csak mert ti nem hazasodtatok ossze. Verheted itt a melled, hany kapcsolat megy tonkre hazassagkotes utan, de elarulom, arrol nincs statisztika, hany elettarsi kapcsolat megy tonkre. Legalabb ugyanannyi, mint amennyi hazassag.

Azt meg ne gondold, hogy a papir alairasa utan hirtelen tonkremegy a hazassag. Az onmagaban nem javit, de nem is ront a kapcsolat minosegen.

jan. 22. 10:09
 52/71 A kérdező kommentje:

Feltettem egy kérdést, de teljesen eltért a kérdés lényegétől az egész és sorozatban kioktatás, ócsárolás megy ránk nézve.

Nos, elmondhatom, hogy nem véletlen vagyok zárkózott és nem véletlen nem szeretem az embereket. Ez online is megerősítette bennem, hogy milyen világot élünk és távol kell tartani az embernek magát az ilyen buta emberektől, akik nem tudják elfogadni, hogy más egy másik nézetet vall. Nem kérek válaszokat többet, nem megyünk, megmondtuk nekik és nem érdekel az esküvő téma a továbbiakban. Aki tovább folytatja, azt jelentem.

jan. 22. 13:43
 53/71 anonim ***** válasza:
90%

Had legyek én az első akit jelentesz 🙂. Az itteni valaszok kulturaltak voltak. Nem fognak kitörölni csak azért mert neked nem tetszik, hiszen te magad tetted fel a kérdést. Mi csak annyit teszünk hogy válaszolunk.

És onnantol kezdve hogy feltettel egy kerdest nem mondhatod azt hogy a kérdés megvalaszolasanak vege. Vagyis mondhatod, csak nem számít. Mert nincs ilyen szabaly a Gyakorikerdesekben.

Te vagy az aki nem tudja elfogadni más véleményét. Te magad írtad le hogy azert bem mész mert nem tartod értelmét a házasságnak. Akkor se mész ha a barátnőmnek ez fontos. Erről szólt volna. Hogy vele örülj. Hogy örülj a boldogsaganak. Nem arról hogy ott mulassál. Gyanítom hogy ez a barátság már nem lesz a régi. Most meg nem hiszed el, de meglatod.

jan. 22. 14:38
 54/71 anonim ***** válasza:
82%

Akkor második :)

Senki nem bunkózott veled, kérdező, te feltettél egy kérdést, amire minden válaszoló - saját tudása és nézetei szerint - adott neked egy-egy választ.

Az, hogy te ezekkel nem értesz egyet, jogodban áll, de attól még nem "buta" a hozzászóló.

Egy javaslat: akármit mondasz indokként a párnak, azt, hogy "nem kell ide dínomdánom és tingli-tangli, lehet anélkül is boldog az ember" csak akkor fejtsd ki nekik, ha az a cél, hogy soha többet ne álljanak veletek szóba.

Tudod, - modhatod, hogy nem ugyanaz a példa, de: ha valaki meghív spenótot enni, és "köszönöm, nem"-el visszautasítod, az teljesen rendben van. De ha elkezdesz látványosan fujjogni, öklendezni, és kiabálod, hogy mennyire undorító a spenót, akkor jogosan sértődik meg a másik. Jelen esetben annak hangoztatása, hogy mekkora felesleges marhaság az esküvő, az öklendezéssel

jan. 22. 15:06
 55/71 anonim ***** válasza:
85%

... egyenértékű.

(Bocsánat, a macska rálépett a billentyűzetre.)

Ja, ne felejts el jelenteni!

jan. 22. 15:08
 56/71 anonim ***** válasza:
80%

Engem is jelenthetsz nyugodtan:)

Mert csatlakozom azokhoz, akik azon a véleményen vannak, hogy az egoizmus és az önzőség mintaképe vagy.

OK, neked nem fontos az esküvő, de annyira a barátaid se (illetve bocs, de én ezt nem nevezném barátságnak, legalábbis a részedről nem), hogy a kedvükért kicsit megerőltesd magad, és ne azon picsogj mint a fürdős, hogy "deháténintrovertáltvagyokjajjmilesz"

Elárulom: semmi.

Kicsit megerőltethetted volna magad, de hát jajj azt nem. Mert neked így kényelmes.

Valószínűleg a barátságnak vége, de meg is érdemled.

jan. 22. 17:58
 57/71 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként meg tudjuk, mindenki H***lye, csak te vagy helikopter.

Akkor meg miért írsz ki kérdést,ha te már úgyis eldöntötted magadban, hogy inkább leszel bunkó...

jan. 22. 18:00
 58/71 anonim ***** válasza:
88%
Jelents nyugodtan mindenkit, csak nem értem, hogy akkor tulajdonképpen miért is született a kérdés, ha te már amúgy eldöntötted mit csinálsz. A válaszokat (amik abszolút kulturáltak) pedig acsarkodásnak veszed. Van, akin nem lehet segíteni, csak akkor az minek kérdez?
jan. 22. 21:38
 59/71 anonim ***** válasza:
41%
Szánalmas, hogy egy barátért nem lehet megerőltetnie magát az embernek. Még akkor is, ha IntROverTÁLT. Azért a házasságuk alkalmából adhatnátok mégis valamit, csak ne egy doboz bonbont :D
jan. 23. 21:02
 60/71 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem meg magam, nem nagyon érdekel, annyira nem nagy barátság ez, nem hiányzik akkor se ha nem jönnek többet. A bonbon meg ha nem kell így jártak..
jan. 23. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!