Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az gáz ha hivatott vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha hivatott vagyok esküvőre május 28-ára és nem akarok elmenni? Legyünk őszinték?

Figyelt kérdés

Meghívtak engem és a páromat is meg a kislányunkat, ráadásul jó baráti viszonyban vagyunk az illetőkkel, de nem szeretnénk menni. Elég introvertált személyek vagyunk, nem szeretjük az ilyen felhajtásokat, ahol több 10 idegen ember összejön és ott isznak-esznek, tingli-tangli, dínom-dánom. Ráadásul hajnalig tart és délután 5-kor kezdődne az egész.

Mi nem is vagyunk házasok a párommal, nem is szeretnénk esküdni, mert anélkül is boldogok vagyunk már 10 éve. Élettársi kapcsolatban élünk.

Ez alól, hogy lehetne kihúzni legkönnyebben magunkat, hiszen a tanú a párom lenne, őt kérték fel, de vállalni nem szeretné igazán. Mellesleg 150 kilométert kéne utaznunk oda, és szállóba kapnánk éjjelre helyet. 5 éves kislányunknak sem tenne jót az éjszakai banzáj.

Megmondjuk őszintén, hogy mi nem mennénk és kész?

jan. 21. 01:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:
17 éve ismerem, nem hiszem, hogy többé nem ápolunk kapcsolatot, de engem idegesítenek az ilyen összejövetelek és feszültnek is érzem tőle magam amellett, hogy befelé forduló vagyok. Így már érthetőbb szerintem.
jan. 21. 19:23
 32/71 anonim ***** válasza:
54%
Reméljük a gyereked esküvőjét is így fogod kihagyni. xD
jan. 21. 19:51
 33/71 A kérdező kommentje:
Azt nem hagyom ki természetesen ha eljön a napja.
jan. 21. 21:16
 34/71 anonim ***** válasza:
63%

Én csak a gyereketeket sajnálom, hogy ilyen közegben kell felnőnie. Mondom ezt introvertáltként. Hogy segíteni nem segítetek neki, inkább óriási hendikeppel indul az életben, az is biztos.

Remélhetőleg amint lesz egy kis esze, lépni fog otthonról és vissza se néz.

jan. 21. 22:02
 35/71 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy a saját genetikánk majd vissza se néz? Ő is ilyen, csak még gyerekben. Ha felnő, ugyanígy lesz. Ezek személyiségtől függenek, nem tudom miért kell leállni szidni minket, mert ilyenek vagyunk. Nem járunk sehova és régen sem jártunk. Mégis boldogok vagyunk a magunk kis világában. Ettől még nem vagyunk rossz és szar emberek, ne essünk túlzásba. A gyerekünket szeretjük és szívvel, lélekkel neveljül a tőlünk telhetőt megadjuk neki. Nem hiszem, hogy lelki roncs lesz vagy bármi trauma éri mert nem megyünk el vele erre az esküvőre. Én még sosem voltam esküvőn, de nincs belőle hátrányom. Ettől voltam már koncerten, diszkóban is. Az ilyen jópofizós, nyálas eseményeket nem kedvelem, ahol sok idegennel kell jópofizni és nem is ismerem őket. Nem tudom mi a fura és rossz abban, hogy én nem szeretek idegenekkel beszélgetni és nyitni feléjük.
jan. 21. 22:12
 36/71 anonim ***** válasza:
43%
Sajnáljuk, hogy nem látsz el az erdőig.
jan. 21. 22:15
 37/71 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem ezeket a kioktatásokat, mert a kérdéstől már nagyon eltértünk más irányba. A gyerekemről nem volt kérdés feltéve. Semmi baja a gyerekemnek se mentálisan, se fizikálisan. Egészséges, jól fejlett. A kérdés már kifutott, nem is aktuális, mert hallgattam az értelmes válaszolókra, hogy mondjam meg nekik mielőbb. Megtettem és így érzem jónak. Ha netán megsértődtek és nem néznek felénk, nekem így is jó, nem különösebben zavar. Nem vagyom társasági ember és párom is így érzi jól magát, mint zsák a foltja ránk ez igaz. A gyerekünk pedig ettől még semmiben sem szenved hiányt, majd az ő esküvőjén kivételesen ott leszünk, de az még nagyon messze van, feltéve ha akar házasodni. Mi nem akarunk se most, se később, így a legjobb ahogy vagyunk.
jan. 21. 22:22
 38/71 anonim ***** válasza:
64%
Annyira írod ezt, hogy "nektek esküvő nélkül a legjobb", hogy már ide érzem a bűzt. :D
jan. 21. 22:35
 39/71 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit érzel, de így a legjobb bizony, mert sokan el is válnak esküvő után nem sokkal és mi értelme nem tudom. Vannak akik járnak 4-5 évig, esküdnek, majd 1-2 éven belül válnak. Rengeteg ilyen van, és mi nem szeretnénk elszúrni, mert 10 év alatt még csak nem is vitáztunk semmin igazán.
jan. 21. 22:37
 40/71 anonim ***** válasza:
41%
Persze, mert mint két kuka, otthon ültök.
jan. 21. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!