Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha egy esküvői szolgáltató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy esküvői szolgáltató aznap/előtte 1-2 nappal szól, hogy nem tud jönni, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A szerződés szerint csak akkor köteles helyettesítést, ha az ő hibájából nem tud jönni. De ha pl beteg, vagy meglopják, vagy balesete van, akkor csak az előleget kapjuk vissza, de innentől kezdve oldjuk meg.

Hogy lehet megoldani, hogy aznap legyen egy szabad szolgáltató?

ma 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Elég valószínű, hogy profi szolgáltatót nem találtok 1-2 nappal az esküvő előtt. Meg kell nézni, hogy a násznépből valaki tudja-e vállalni a kiesett szolgáltató feladatát. Kérdezzétek meg a tanúkat, koszorúslányokat, közeli rokonságot, hogy valaki tud-e segíteni.

De ha teljesen elmarad egy szolgáltatás, a házasság akkor is érvényes lesz, és akkor is dönthettek úgy, hogy élvezni fogjátok az esküvőtöket.

Milyen szolgáltató esett ki?

ma 13:14
 2/3 Attila.v válasza:
0%
Felhívod azt az ismerősöd aki ezzel foglalkozik...az elmúlt években többször is nyert díjat...és elmondása alapján 6 hónap egy esküvő leszervezése...de 3 óra alatt is csinált már komplett esküvőt...
ma 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk nem írsz alá ilyen szerződést...

vagy már megvan a baj? Most nagyobb esély van találni, mert nincs szezon.

Én azt sem mondom, hogy szezonban lehetetlen, csak nagyon meg kell nézni, hogy kit választasz így hirtelen

Az én szerződésemben az van, hogy ha önhibámból nem tudok elmenni (ide tartozik a betegség, lábtörés stb is), akkor köteles vagyok magam helyett mást küldeni, ugyan abban az árban - ha nem kómában vagyok épp, akkor az utómunkát is én csinálom más nyersanyagából. Van is 2 kollega, akiknek ilyen beugrósok vagyunk egymáshoz, bár az évek alatt szerencsére ilyen okból sosem kellett helyettesítenünk egymást

ma 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!