Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le Til Kúria, mint esküvői helyszín? Mik a tapasztalataitok a hellyel, ottani szolgáltatókkal?
Jövő júliusban szeretnénk tartani az esküvőnket, engem nagyon elvarázsolt az egész hely így képekről, videókról.
Érdeklődni szeretnék, hogy aki tartott ott esküvőt, esetleg meghívottként látta a helyszínt, mi volt a benyomása róla? Elégedettek voltatok-e mindennel, vagy esetleg voltak olyasmik, amik nem tetszettek? Ajánlanátok-e összességében a helyet?
Javaslom, hogy lépj be a menyasszony csevegő csoportba fb-n. Ott biztosan lesz infó.
Nekem amúgy úgy tűnik, hogy népszerű helyszín, de biztos, hogy elég húzós az ára 😏
Mi idén nyáron tartjuk az esküvőt és a lagzit az általad kérdezett helyen.
Ha felveszed velük a kapcsolatot, kapsz árajánlatot, részletesen leírva benne mindent (választható menük, italcsomagok, dekorok stb.).
Viszont ha szombati napon tartanátok, minimum 100 fő szükséges hozzá, ezzel érdemes számolni. Az elszállásolás így problémás, mert a Kúria területén max. kb. 50 ember elszállásolható, szóval érdemes úgy kalkulálni, hogy előre tudjátok, ki tervez ott aludni.
Mi eddig nagyon elégedettek vagyunk az egész hellyel, maximálisan segítőkészek és állnak rendelkezésünkre mindenben. Kétszer voltunk a helyszínen, nekem abszolút egy "mesevilág" érzést ad.
A 7-es válaszoló vagyok.
Szokták mondani, hogy egy esküvőnél határ a csillagos ég, én is így érzem.
Szerintem 15 alatt nem fogjuk megúszni, szóval olyan 15-20 millió közé tenném a végösszeget, mindennel együtt. Rengeteg pénz, nyilván egy esküvőt olcsóbban is ki lehet hozni, még a folyamatos áremelkedések mellett is. De pl. nekem a ruhával kapcsolatban volt egy kifejezett elképzelésem a típust és a tervezőt illetően, a helyszínbe is beleszerettünk mind a ketten a vőlegényemmel.
Akkor is a világ legboldogabbja lennék, ha egy hónap múlva, két tanúval házasodnánk össze, de több esküvőt nem tervezek, így mikor elkezdtük szervezni, megbeszéltük, hogy legyen minden pontosan olyan, amilyenre szeretnénk, csak a legvégső esetben kötünk kompromisszumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!