Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő kettesben tapasztalatok?
Nagy általánosságban ha valaki nem akar egy vendéget sem hívni, az pont azért csinálja ezt, mert nem látja értelmét sem a túlzott "meghittségnek" sem a parádézásnak.
Munkaidőben két tanú jelenlétében bemennek (előre egyeztetett időpontban) az anyakönyvvezető irodájába és aláírják az anyakönyvet. Az esetek többségében mindenki ezt csinálja. Ha már kell egy külön helyszín, meg meghittség stb. azt nem szokták ketten (tanúkkal) csinálni hanem már szülőket vagy legjobb barátokat is hívnak.
Két ember + anyakönyvvezető + két tanú annyira lesz meghitt amennyit ti beleképzeltek. Max még azt tudom elképzelni ha ezt valamilyen fehér homokos tengerparton rendezik (ez esetleg ad egy pluszt az egészhez).
Amúgy egyetértek veled, én is így csinálnám, de én bemennék a hivatalba, aláírnám és ennyi. Nem ez a lényeg, hanem az ami ezután következik az adott két ember közös életében.
Az nagyon meghitt 😂😂😂
Család mindenki nélkül. Miért nem azt írod hogy nincsenek igazi barátaitok, vagy szererő családotok.
Ez egy anonim oldal, nem nézünk le.
Hát szertartásvezető nem volt, csak anyakönyvvezető. Egyébként maga a szertartás nem meghitt, vagy romantikus, inkább olyan volt, mint egy iskolai ünnepség nekem.
Nem tudom miért gúnyolódik itt több válaszadó, sok élethelyzet van amikor ez a megfelelő, nem pedig az erőszakos lagzizás mindenáron egy olyan családdal aki fintorog és azt lesni hogy mennyi pénzt adnak azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!