Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő kettesben tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnék egy meghitt esküvőt, ahol csak mi, mint férj és feleség vagyunk jelen vendégek nélkül. Aki esetleg így esküdött, az leírná a tapasztalatait, élményeit? Helyszín, szertartásvezető, tippek, tanácsok érdekelnének. Köszönöm!2022. szept. 12. 09:26
11/18 anonim válasza:
Ketten elég nehéz esküdni.
Kell még két tanú meg egy anyakönyvvezető legalább.
Egyébként meg semmi extra. Kicsit olyan volt mint csináltatni egy új személyit vagy ilyesmit. Bementünk egy hivatalba, ott elmondott néhány megható szót az anyakönyvvezető, aláírtunk pár papírt aztán mehettünk is!
12/18 anonim válasza:
Mi is csak bementünk és aláírtunk. 30 perc volt az egész. Van család és barátok is. Együtt vagyunk nagyon régóta. Nincs jelentősége, hogy a barátok/család ismeri-e a pontos jogi státuszt. Csóróság sem játszik, mint ahogy az első hsz említette, mert informatikus vagyok. Hívők nem vagyunk, szóval templomot nem erőltettük. Lagzi meg számomra nem más, mint a régi idők facebook/instagram féle magamutogatása.
13/18 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom ebben csak szeretném, ha lenne és amilyen sok negatív válaszod érkezett, gondoltam csak azért is megosztom ezt a gondolatom. Vőlegényem szeretne vendégeket, először sokat, nagy lakodáréval, mostmár kevés vendéges kompromisszum van. Én ennek sem igazán örülök, de elfogadható. Aztán még tartanak a tárgyalások még nem döntöttük el 100%-ra!
14/18 anonim válasza:
Két tanús meghitt gyűrűhúzás, esetleg ha van kinti helyszínetek, akkor ott. Aztán elmentek enni vagy elutaztok valahova nagy romantikusan.
15/18 anonim válasza:
Ez olyan mint ha vacsorázni mennétek. Oldjatol meg az utcáról behívott emberekkel a tanúkat, utána lehettek kettesben.
16/18 anonim válasza:
Én is így akartam és mikor mondtam a szüleimnek vérig sértődtek,úgyhogy nem lesz úgy
18/18 anonim válasza:
Hàt mondhatsz,amit akarsz,arra akartam célozni,hogy lehet a szüleid szeretnének ott lenni,végülis felneveltek,lehet vàrtàk,hogy ott legyenek….nem attól leszel felnőtt,hogy mész a saját fejed után,akár más emberek lelki világába beletaposva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!