Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy tóparti esküvői helyszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tóparti esküvői helyszín mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy esetleg az erősen ittas vendégek beleeshetnek stb. Vagy ezek szélsőséges "bakik?.

Kár aggódni ezen?

2022. aug. 20. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, az a vendég aki képes részegen beleesni a tóba az van annyira rossz állapotban, hogy nagyobb zűrt is okoz. Jobb egy tóval megszabadulni tőle mielőtt gázabb dolgokat tesz.
2022. aug. 20. 19:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos hallottam már ilyen "balesetekről". Persze, a vicces részére gondoltam most.

Vagy fiatalok az esküvőn úgy beittak, hogy a tóban pancsoltak a végén.

2022. aug. 20. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én pedig pont arról hallottam gyakrabban amikor úgy beittak emberek hogy baleset lett a vége vagy a buli lett szar.
2022. aug. 20. 20:03
 4/8 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Én inkább a szúnyogok és a párás meleg miatt aggódnék
2022. aug. 20. 20:30
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Igen, sajnos az is benne van a pakliban. Csak annyira tetszenek az ilyen hangulatos helyek.

2022. aug. 20. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
hát kérdező, nemtom hallottál-e a történelmi aszályról?
2022. aug. 20. 23:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen volt. Nem kellett semmi extra felkészülés hozzá. Fel sem merült, hogy baj lehet belőle.

Az esküvő utáni hazajutás szokott para lenni tóparttól függetlenül. De szállást biztosítottunk, ahogy azt szokás ilyen esetben. Ezen kívül taxival hazaszállítottuk azt, aki nem tudott maradni.

2022. aug. 25. 13:49
 8/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Tó mellett? Ajjajj... Oda fog becsapni egy meteorit holnapután!

Viccet félretéve: Nem gondolom, hogy veszélyes lenne. Ha azt mondanád, utcabált akarsz szervezni Compton City-be, azt mondanám, eszedbe ne jusson. De egy tónál? Veszélyforrás? Nem veszélyesebb, mint bármelyik másik konvencionális hely.

2022. aug. 26. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!