Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tóparti esküvői helyszín mennyire biztonságos?
Gondolok itt arra, hogy esetleg az erősen ittas vendégek beleeshetnek stb. Vagy ezek szélsőséges "bakik?.
Kár aggódni ezen?
Sajnos hallottam már ilyen "balesetekről". Persze, a vicces részére gondoltam most.
Vagy fiatalok az esküvőn úgy beittak, hogy a tóban pancsoltak a végén.
4
Igen, sajnos az is benne van a pakliban. Csak annyira tetszenek az ilyen hangulatos helyek.
Nekem ilyen volt. Nem kellett semmi extra felkészülés hozzá. Fel sem merült, hogy baj lehet belőle.
Az esküvő utáni hazajutás szokott para lenni tóparttól függetlenül. De szállást biztosítottunk, ahogy azt szokás ilyen esetben. Ezen kívül taxival hazaszállítottuk azt, aki nem tudott maradni.
Tó mellett? Ajjajj... Oda fog becsapni egy meteorit holnapután!
Viccet félretéve: Nem gondolom, hogy veszélyes lenne. Ha azt mondanád, utcabált akarsz szervezni Compton City-be, azt mondanám, eszedbe ne jusson. De egy tónál? Veszélyforrás? Nem veszélyesebb, mint bármelyik másik konvencionális hely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!