Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok! Szerintetek tortavágásnál illik adni a fotósnak, videósnak a tortából? Ti hogy tervezitek, hogy megy ez?
Vagy majd ők is beállnak a sorba?
Köszönöm előre is!
Én mindig viccelődöm vele, hogy enyém az első szelet, de általában nem szoktam tortázni (persze van, hogy elcsábuluok, de általában nem). Az esküvőfotós életforma így sem igazán hagyja, hogy normálisan (pocak nélkül) nézzek ki, ha még minden péntek-szombat éjjel egy szelet tortát is betolnék akkor az asszisztensem egy idő után úgy gurítana a fotózásokra meg vissza. :)
Kérdésre válaszolva persze piszok jól esik ha megkínálnak ami szinte mindig meg is történik. Általában kérni szoktam, hogy a násznéppel vegyülve ülhessünk a vacsinál, mert sokkal befogadóbb és fotózhatóbb az a násznép akik megszokják, hogy ott vagyok és eszköz van a kezemben, mint az aki azt látja, hogy időnként valahonnan bejövök fotózni aztán amikor épp fújnék egyet akkor meg kimegyek. Egyébként ebből a szempontból is jobb, hogy amikor "pihenek" is bent le tudok ülni és ha akció van csak felpattanok és nem kintről kell berohannom.
Köszi az eddigi válaszokat. :)
A vacsora természetes, csak a tortán gondolkodtam, hogy is lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!