Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhát illik felvenni polgári esküvőre?
elvileg nem illik, gyakorlatban meg...
oké, pirosat nem nagyon láttam én sem, az elmúlt egy évben elég sok esküvőn vettem részt, de fekete azért volt egy csomó, senkinek a szeme sem rebbent. ha nem kirívó, olyan igazi kvás piros, hanem valami sötétebb, inkább bordós, vagy világosabb, inkább rózsaszínes árnyalatú, akkor szerintem még beleférhet.
engem jövendő menyasszonyként egyáltalán nem érdekelne, ki milyen színű ruhában jelenik meg, lehet egyszerre fekete, fehér és piros is, magasról tennék rá- csak egy minimális, illendő hossz legyen meg, és légyszi, lééégyszi ne melltartó nélkül vegyél fel egy mélyen dekoltált pántos ruhát... borzasztó közönséges egy esküvőre (meg úgy általában is).
2-es vagyok
Amúgy engem sem érdekelne, ha pirosban vagy feketében lenne valaki az én esküvőmön. Fehérben inkább ne legyen senki, az a menyasszony színe aznap. (már megvolt egyébként)
De sose tudni, én nem kockáztatnék más esküvőjén, ki tudja, lehet valaki ezen vérig sértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!