Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik felvenni fekete ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik felvenni fekete ruhát lagziba?

Figyelt kérdés
2 hét múlva lagziba készülök, koszorúlány leszek és mivel ajándékot is kell vinni, meg nem is állok jól anyagilag, ezért nem szándékozom új ruhát venni, csak ha muszáj (mert ugye nem egész éjszaka a koszorúsruhában leszünk). Viszont van egy fekete kis koktél ruhám, de úgy tudom, hogy lagziba nem illik feketét felvenni. Ez igaz?

2013. okt. 3. 18:51
1 2 3
 1/24 Je Veux ***** válasza:
81%

Szerintem teljesen jó lesz.

Egyébként mivel koszorúslányleszel, feltételezem, hogy egészen közeli kapcsolatban vagy a menyasszonnyal. Barátság vagy rokoni kapcsolat, lényegtelen. Hívd fel a menyasszonyt, hogy nem zavarná-e, ha fekete ruhában lennél.

Engem egyáltalán nem zavarna például.

2013. okt. 3. 18:55
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Én úgy hallottam, hogy nem illik, mert az olyan gyászos. Nekem a fekete egybe részes ruhák a kedvenceim, de nem mertem felvenni esküvőre, aztán láttam, hogy tök sokan feketében voltak! Úgyhogy szerintem már nem foglalkoznak ilyenekkel, nyugodtan felveheted.
2013. okt. 3. 18:58
 3/24 anonim ***** válasza:
57%

Biztos csinos lennél benne.

Tökéletes választás,persze egyeztess a menyasszonnyal!

2013. okt. 3. 18:58
 4/24 anonim ***** válasza:
77%
Utóbbi években több esküvőn is voltam. Puccoson és kevésbé hivalkodón is. Mindegyiken volta pár vendég, akik feketében voltak. Senkit nem zavart.
2013. okt. 3. 19:00
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, mindenképp megkérdezem őt is! :)
2013. okt. 3. 19:00
 6/24 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan. Ha nem akarsz túl gyászos kinézetet (habár az úhgynevezett "kis fekete" (a koktélruha) inkább az eleganciáé, nem a gyászé), akkor dobd fel egy színes stólával, vagy kendővel, ha van. Ha nincs, akkor kérj kölcsön vagy vegyél (nagyon minimális pénzért is lehet egy jó kendőt venni).
2013. okt. 3. 19:04
 7/24 anonim ***** válasza:
50%
Á, simán felveheted! Én se mertem feketében menni, és egy csomóan voltak abban, amikor legutóbb lagziba mentem. 25N
2013. okt. 3. 19:15
 8/24 anonim ***** válasza:
56%
Nyugodtan vedd fel, szerintem is elegáns, esetleg dobd fel az esküvő dekorációjával megegyező színű kiegészítővel.
2013. okt. 3. 19:15
 9/24 anonim ***** válasza:
29%
Sőt, volt aki fehérben volt... Bár erre nem bíztatok senkit. Konkrétan az örömanya testvére, aki egy jó 50-es, rozzant (iszákos, dohányos) vénlány, ő vett fel egy hófehér, csipkés koktélruhát. Senki se balhézott rajta, a menyasszony is lesz@rta, de azért elég gáz volt... :/ A fekete szerintem teljesen korrekt, semmi baj sincs vele.
2013. okt. 3. 19:18
 10/24 anonim ***** válasza:
24%

Véleményem szerint nem koktélpartira mész, hanem esküvőre, ahol nem illik fekete ruhában menni. Az, hogy mások is felveszik a kis fekete minit esküvőre, az még nem old fel a bunkóság alól és mindenki tudni fogja rólad meg a feketésekről, hogy nem volt gyerekszobátok. Tudom, hogy ezzel a sárga földig le leszek pontozva, de ezt kérdezted, én meg válaszolok: nem illik.

Kb. 2000 ft-ból vehetsz magadnak jobb turiban vagy a Nyugati aluljáróban egy szép, elegánsabb délutáni ruhát, ami NEM fekete.

2013. okt. 3. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!