Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik felvenni fekete ruhát lagziba?
Szerintem teljesen jó lesz.
Egyébként mivel koszorúslányleszel, feltételezem, hogy egészen közeli kapcsolatban vagy a menyasszonnyal. Barátság vagy rokoni kapcsolat, lényegtelen. Hívd fel a menyasszonyt, hogy nem zavarná-e, ha fekete ruhában lennél.
Engem egyáltalán nem zavarna például.
2013. okt. 3. 18:55
Én úgy hallottam, hogy nem illik, mert az olyan gyászos. Nekem a fekete egybe részes ruhák a kedvenceim, de nem mertem felvenni esküvőre, aztán láttam, hogy tök sokan feketében voltak! Úgyhogy szerintem már nem foglalkoznak ilyenekkel, nyugodtan felveheted.
2013. okt. 3. 18:58
Biztos csinos lennél benne.
Tökéletes választás,persze egyeztess a menyasszonnyal!
2013. okt. 3. 18:58
Utóbbi években több esküvőn is voltam. Puccoson és kevésbé hivalkodón is. Mindegyiken volta pár vendég, akik feketében voltak. Senkit nem zavart.
2013. okt. 3. 19:00
5/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, mindenképp megkérdezem őt is! :)
Nyugodtan. Ha nem akarsz túl gyászos kinézetet (habár az úhgynevezett "kis fekete" (a koktélruha) inkább az eleganciáé, nem a gyászé), akkor dobd fel egy színes stólával, vagy kendővel, ha van. Ha nincs, akkor kérj kölcsön vagy vegyél (nagyon minimális pénzért is lehet egy jó kendőt venni).
2013. okt. 3. 19:04
Á, simán felveheted! Én se mertem feketében menni, és egy csomóan voltak abban, amikor legutóbb lagziba mentem. 25N
2013. okt. 3. 19:15
Nyugodtan vedd fel, szerintem is elegáns, esetleg dobd fel az esküvő dekorációjával megegyező színű kiegészítővel.
2013. okt. 3. 19:15
Sőt, volt aki fehérben volt... Bár erre nem bíztatok senkit. Konkrétan az örömanya testvére, aki egy jó 50-es, rozzant (iszákos, dohányos) vénlány, ő vett fel egy hófehér, csipkés koktélruhát. Senki se balhézott rajta, a menyasszony is lesz@rta, de azért elég gáz volt... :/ A fekete szerintem teljesen korrekt, semmi baj sincs vele.
2013. okt. 3. 19:18
Véleményem szerint nem koktélpartira mész, hanem esküvőre, ahol nem illik fekete ruhában menni. Az, hogy mások is felveszik a kis fekete minit esküvőre, az még nem old fel a bunkóság alól és mindenki tudni fogja rólad meg a feketésekről, hogy nem volt gyerekszobátok. Tudom, hogy ezzel a sárga földig le leszek pontozva, de ezt kérdezted, én meg válaszolok: nem illik.
Kb. 2000 ft-ból vehetsz magadnak jobb turiban vagy a Nyugati aluljáróban egy szép, elegánsabb délutáni ruhát, ami NEM fekete.
2013. okt. 3. 19:38
Kapcsolódó kérdések: