Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik felvenni fekete ruhát lagziba?
Figyelt kérdés
2 hét múlva lagziba készülök, koszorúlány leszek és mivel ajándékot is kell vinni, meg nem is állok jól anyagilag, ezért nem szándékozom új ruhát venni, csak ha muszáj (mert ugye nem egész éjszaka a koszorúsruhában leszünk). Viszont van egy fekete kis koktél ruhám, de úgy tudom, hogy lagziba nem illik feketét felvenni. Ez igaz?2013. okt. 3. 18:51
21/24 anonim válasza:
"Ha a menyasszony nem olyan lelkibeteg nyomoronc, mint az utolsó válaszoló, nem lesz gond:)."
Ez nem lelkibetegség kérdése, hanem hogy volt-e gyerekszobád. Igazából nem is várható el egy prolitól, hogy ezt érzékelje, lényegében ez a különbség közte és mondjuk köztem. :)
22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ, igazából ez egy nagyon laza éttermi lagzi lesz, és tegnap megkérdeztem az örömanyát, hogy mennyire lenne probléma, ha fekete ruhába mennék, azt mondta, hogy ő meg sötét fariba meg egy csinos pólóba lesz, nem fognak nagy ügyet csinálni a vendégek öltözködéséből, de úgy döntöttem, hogy én is hasonlóképpen járok el, mint az örömanya. :) Még egyszer köszönöm mindenkinek! :)
2013. okt. 5. 12:33
23/24 A kérdező kommentje:
Ja, mellesleg attól, hogy van egy fekete kis csini ruhám, ami a hagyományok szerinti színviseletnek ellent mond, attól még nagyon is szép gyerekszobám volt.. :))))
2013. okt. 5. 12:34
24/24 anonim válasza:
Nyilván nem érted a mondás, lényegét, miszerint volt-e valakinek gyerekszobája, de mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!