Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik felvenni fekete ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik felvenni fekete ruhát lagziba?

Figyelt kérdés
2 hét múlva lagziba készülök, koszorúlány leszek és mivel ajándékot is kell vinni, meg nem is állok jól anyagilag, ezért nem szándékozom új ruhát venni, csak ha muszáj (mert ugye nem egész éjszaka a koszorúsruhában leszünk). Viszont van egy fekete kis koktél ruhám, de úgy tudom, hogy lagziba nem illik feketét felvenni. Ez igaz?

2013. okt. 3. 18:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha a menyasszony nem olyan lelkibeteg nyomoronc, mint az utolsó válaszoló, nem lesz gond:).
2013. okt. 3. 20:20
 12/24 anonim ***** válasza:
63%
Elvileg nem illik,viszont szerintem nem sokan fogalkoznak vele. Voltam már nem egy esküvőn és mindig láttam fekete alkalmi ruhában nőket,köztük voltam én is,mert nekem is csak ilyen színben volt megfelelő ruhám. Nem nézett rám senki csúnyán.
2013. okt. 3. 20:21
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Elvileg tiszta feketében nem illik. Szőnes kiegészítőkkel viseld:)

Amúgy illik nem illik, érdemes megkérdezni a menyasszonyt, az a tuti, bár nekem a tököm ele van 2 hét múlva esküvőnk lesz, es már lealább 5 en hívtak, hogy hát fekete felső lesz rajtuk....és lehet-e

Azért ez szerintem nem ennyire szigorú dolog, meg manapság talán nem adunk ennyire a formalitásokra.

(Hol lesz a lagzi? Csak kíváncsiságból kérdezem, te biztos nem a miénken leszel koszorúslány, mivel csak 1 lesz:)

2013. okt. 3. 21:05
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Mi temetésre se fekete koktélruhában megyünk, szóval aki szerint az gyászos pusztán azért, mert fekete... Nyilvánvaló, hogy azt a ruhát, amiben temetésekre járok (igen, nekem van ilyen ruhám - sajnos), nem fogom felvenni egy esküvőre, de egy csinos fekete alkalmi ruhát miért lenne ördögtől való viselni?
2013. okt. 3. 21:11
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Én szeretem betartani a hagyományokat és tudod,hogy hova hogyan illik felöltözni.Színházba sem megyek farmerban,pedig sokszor látok olyanokat,akik így mennek,őket sem rakja ki senki onnan,attól az még nem oda való.Esküvőre három színt nem szokás felvenni:fekete,fehér és piros.Hogy ezt betartod-e a te intelligenciádon múlik.Rengeteg szín létezik még ezeken kívül,ha akarnád meg tudnád oldani,hogy másik ruhába menj,de így kényelmes és jobb azzal takarózni,hogy más is ilyenbe jár,mint átgondolni,hogy én beakarok-e állni a sorba vagy tartom magam ahhoz,amit otthonról hoztam és megtisztelem-e a párt azzal,hogy normálisan felöltözöm.
2013. okt. 4. 07:21
 16/24 anonim ***** válasza:
62%

Nekem is volt már olyan, hogy nem vettem fel a kis feketémet, aztán egy csomó mindenki volt feketében.

Az én esküvőmön is, 2 barátnőm feketében volt, 1 meg fehérben. Nem zavart, mondtam is, hogy mindenki atz vegyen fel, amit akar. De mondjuk tényleg dobd fel valamivel, színes vagy fehér kiegészítők, kendő, hajpánt, cipő, akármi.

2013. okt. 4. 08:30
 17/24 anonim ***** válasza:
18%

Ha sima egyszínű fekete akkor nem illik, hacsak nem dobod fel valami kiegészítővel. Például egy széles pink ővvel és pink ékszerekkel.

Viszont haogy írtad koszorúslán yis leszel. Így csak éjfél után vennéd fel a feketét gondolom. Akkor már talán nem annyira baj.

Nekem egy éve volt az esküvőm. Senki nem volt feketében, bár tény engem illik-nem illik nem zavart volna. Fehérben viszont voltak. Na az azért már zavart kicsit, de őszintén megomdva, nem számított semmit.

2013. okt. 4. 09:02
 18/24 anonim ***** válasza:
28%

ha feldobod valami színes övvel, szalaggal, akkor nem lesz gyászos hatása.

DE! én tavaly turiban vettem kb 1000ft-ért egy gyönyörű, fekete-fehér mintás ruhát, és mindenki el volt ájulva, h mennyire csinos, elegáns. esküvőre mentem benne szintén, illett az alkalomhoz.

2013. okt. 4. 11:37
 19/24 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem abszolút nem probléma :)

mondjuk mi hagyománybontók vagyunk és az esküvői ruhám fekete :)

Hogy ki mit gondol kit érdekel, lényeg hogy az ember lánya jól érezze magát ,nem?:)

2013. okt. 4. 16:03
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
nekem a feketéről egyáltalán nem a gyász jut eszembe. Amúgy szerintem manapság nem csinálnak ebből akkora problémát. Max a nagyon vallásos családokban.
2013. okt. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!