Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik felvenni fekete ruhát lagziba?
Elvileg tiszta feketében nem illik. Szőnes kiegészítőkkel viseld:)
Amúgy illik nem illik, érdemes megkérdezni a menyasszonyt, az a tuti, bár nekem a tököm ele van 2 hét múlva esküvőnk lesz, es már lealább 5 en hívtak, hogy hát fekete felső lesz rajtuk....és lehet-e
Azért ez szerintem nem ennyire szigorú dolog, meg manapság talán nem adunk ennyire a formalitásokra.
(Hol lesz a lagzi? Csak kíváncsiságból kérdezem, te biztos nem a miénken leszel koszorúslány, mivel csak 1 lesz:)
Nekem is volt már olyan, hogy nem vettem fel a kis feketémet, aztán egy csomó mindenki volt feketében.
Az én esküvőmön is, 2 barátnőm feketében volt, 1 meg fehérben. Nem zavart, mondtam is, hogy mindenki atz vegyen fel, amit akar. De mondjuk tényleg dobd fel valamivel, színes vagy fehér kiegészítők, kendő, hajpánt, cipő, akármi.
Ha sima egyszínű fekete akkor nem illik, hacsak nem dobod fel valami kiegészítővel. Például egy széles pink ővvel és pink ékszerekkel.
Viszont haogy írtad koszorúslán yis leszel. Így csak éjfél után vennéd fel a feketét gondolom. Akkor már talán nem annyira baj.
Nekem egy éve volt az esküvőm. Senki nem volt feketében, bár tény engem illik-nem illik nem zavart volna. Fehérben viszont voltak. Na az azért már zavart kicsit, de őszintén megomdva, nem számított semmit.
ha feldobod valami színes övvel, szalaggal, akkor nem lesz gyászos hatása.
DE! én tavaly turiban vettem kb 1000ft-ért egy gyönyörű, fekete-fehér mintás ruhát, és mindenki el volt ájulva, h mennyire csinos, elegáns. esküvőre mentem benne szintén, illett az alkalomhoz.
Szerintem abszolút nem probléma :)
mondjuk mi hagyománybontók vagyunk és az esküvői ruhám fekete :)
Hogy ki mit gondol kit érdekel, lényeg hogy az ember lánya jól érezze magát ,nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!