Ballagásra fekete deszkás cipő lakkos f*s helyett? Szerintetek? (ha már ugysem lehet öltönyt felvenni, elegánsan stb akkor levansz*rva)
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 13:32
1/11 anonim válasza:
Nem értelek:D Nem lehet öltönyt akkor minek kellene a lakkos cipő?:D 15/L
2/11 anonim válasza:
hát azért nem csak deszkás meg lakkos fos létezik... :D
3/11 A kérdező kommentje:
azt mondták fehér ing mellé az kell
2013. márc. 5. 13:55
4/11 A kérdező kommentje:
jó nem ez a 2 létezik de lakkos izén kivül a többi ugysem annyira elegáns viszont akkor egy ilyen? [link]
2013. márc. 5. 13:59
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez elég otromba és nem is illik oda.
Egyébként miért nem lehet öltönyt felvenni?
Minden esetre valami klasszikusabb, elegánsabb cipő jobb lenne, akkor sem, ha puccba vágva fogsz ballagni.
6/11 A kérdező kommentje:
de ezt legalább utána is fel tudnám venni azt meg 1x xDDD
2013. márc. 5. 14:20
7/11 anonim válasza:
pofátlanság. kell lennie egy ünneplős cipőnek. 1x kibírod egy évben
8/11 anonim válasza:
A deszkás cipő a f*s, a lakkcipő az igényes. Én tavasszal hétköznap lakkcipőt hordok, mert az edző- meg tornacipőtől undorodom, a szandálhoz meg még hideg van. Nem igaz, hogy te meg nem bírsz ki benne pár órát?!
9/11 anonim válasza:
nem kell lakkcipő. vegyél egy sima fekete utcai cipőt pár ezerért. arra a pár órára elég lesz. a cipő amit belinkeltél meg qrva jó, nekem is kell egy ilyen :-D
10/11 A kérdező kommentje:
tudom csak osiriseim vannak
2013. márc. 7. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!