Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Események az esküvővel kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Események az esküvővel kapcsolatban? Ezeken kívül van bármi?

Figyelt kérdés

Most, az év elején lettem menyasszony.

Jövő nyáron szeretnénk majd az esküvőt, de ugye addig még lesz pár tennivaló ezzel kapcsolatban. Amiket összeírtam:

-jegyesfotózás

-eljegyzési vacsi

-lánybúcsús/legénybúcsús hétvége

-próbavacsora

-esküvő utáni brunch

Még egy kérdés, ti a tanúkat, koszorúslányokat hogyan kértétek fel a "feladatra"? :)

jan. 21. 22:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Mi az a próbavacsora?

Lány/legénybúcsús HÉTVÉGE? Egy este, és behal a máj, meg úgy sem telik annyi nőre.

Felkérés? Simán odamentünk, és "Figyu, beszélhetünk..."

jan. 21. 22:38
 2/17 A kérdező kommentje:

A próbavacsorát az esküvő előtt tartják, kisebb létszámú, mint maga az esküvő. Mi a legközelebbi családtagokra gondoltunk, a tanúkra, a koszorúslányokra és a kísérőkre.

Lánybúcsúnk, legénybúcsúnk nem Magyarországon lesz.

jan. 21. 22:43
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Mivel nem a hagyományos magyar szokásokat követed, így mi innen ezt nem tudjuk neked megmondani, hogy mik még addig a " tennivalók".

Én például még nem találkoztam olyan magyar párral,ahol volt próbavacsora.Nyilván mindenki maga dönti el, hogy mit tart,de angolszász gyökerek nélkül azért picit nevetségesnek hat.

jan. 21. 22:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Mi kettőn voltunk tavaly, mind a kettő nagyon jól sikerült, és senkinek eszébe sem jutott, hogy nevetséges lenne.
jan. 21. 23:00
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
3. 1. vagyok. Megkérdeztem nővéremet, hogy mi az a próbavacsora. Ő tudta, hogy az USA-ban, gazdagéknál szokás. Állítólag náluk (szállodai dolgozó) is lett volna 1X, de miután kimatekozta a pár az árat, egyből elvetették.
jan. 21. 23:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Ezt a Google is megmondta volna, "gazdagozás" nélkül. :)
jan. 21. 23:13
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
6.-ra. Akkor miért nem kerestél rá?
jan. 21. 23:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amcsi filmekben szokás a próbavacsora, ott még elmegy, bár a funkcióját jó lenne tudni.
jan. 21. 23:19
 9/17 A kérdező kommentje:
7-es, én tisztában vagyok vele, hogy az mi. Te értetlenkedsz itt.
jan. 21. 23:23
 10/17 A kérdező kommentje:

Próbavacsorát mi azért szeretnénk, mert nem Budapesten lesz az esküvőnk, hanem vidéken.

Azok, akiket meghívnánk már a próbavacsorára is, már leutaznak velünk, egy nappal hamarabb. Ha már ott vagyunk, szeretnénk próbavacsorát tartani, hogy mindenki megismerkedjen mindenkivel, átbeszéljük utoljára a következő 2 napot, jól érezzük magunkat (nem, ez nem azt jelenti, hogy az asztal alá issza magát a vendégek fele).

jan. 21. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!