Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Események az esküvővel kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Események az esküvővel kapcsolatban? Ezeken kívül van bármi?

Figyelt kérdés

Most, az év elején lettem menyasszony.

Jövő nyáron szeretnénk majd az esküvőt, de ugye addig még lesz pár tennivaló ezzel kapcsolatban. Amiket összeírtam:

-jegyesfotózás

-eljegyzési vacsi

-lánybúcsús/legénybúcsús hétvége

-próbavacsora

-esküvő utáni brunch

Még egy kérdés, ti a tanúkat, koszorúslányokat hogyan kértétek fel a "feladatra"? :)

jan. 21. 22:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Értetlenkedj már más kérdése alatt, légyszi.

Nem tudom, milyen szabadságról beszélsz?

Szombaton lesz maga az esküvő, a vendégek legtöbbje aznap is fog érkezni. Vasárnap pedig megy haza mindenki.

Te nem hozol senkit és semmit, mert nincsenek ilyen kellemetlenkedő barátaink és rokonaink, tehát meghívva sem leszel.

jan. 21. 23:33
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
12. Nem! A 10.-ben írja a kérdező, hogy próbanap + 2 nap.
jan. 21. 23:33
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Az esküvő utáni brunchot felejtsd el. Szerintem másnaposan, kialvatlanul majd biztos rohanni fognak a vendégek fél 11-re szendvicset majszolgatni.
jan. 22. 00:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Mivel ott alvós lesz, ezért gondoltam, reggelivel illene készülni.
jan. 22. 00:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha már lúd, akkor bridal shower.
jan. 22. 01:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell a próbavacsorán átbeszélni a násznéppel az elkövetkezendő 2 nappal kapcsolatban? Lesz feladatuk, amiről még nem tájékoztattad őket?

Egy esküvő menete a násznép részére - főleg ha van vőfély vagy ceremóniamester - annyira egyértelmű, hogy oda nem szükséges külön tanfolyam.

De ha van 2x annyi pénzetek a vendéglátásra, nyilván nem tilos, akkor tartsatok próbavacsorát.

Vasárnapi brunch: igen, másnap van reggeli, de én pl örültem, ha csendben ehetek egy sütit és ihatok egy kávét, nem kell társadalmi életet éljek miután hajnalig táncoltam és úgy láttam, más sem tart erre igényt. De kinek hogy.

jan. 22. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem tudom... Az én násznépem nem ennyire szociális. A tiéd igen?

A jegyesfotózás oké, mert ezen csak a pár és a fotós vesz részt. Az eljegyzési vacsi szerintem nem fontos de ilyet tényleg szoktak itthon is. Lány és legénybúcsú szerintem max egy éjszaka ottalvással valahol, amibe belemegy a baráti társaság, tehát max egy hétvége, igen. Na de próbavacsi meg esküvő utáni brunch... A próbavacsi fölösleges, mit kell az evésen próbálni? Plusz ott mit kell megbeszélni? Az esküvő a menyasszonynak valóban nagy dolog, de a vendégeknek nem. Tudják a dolgukat szerintem. A sima vendég csak eszik iszik és táncol, akinek feladata van, az meg ne két nappal előtte tudja meg. Aki ott alszik az esküvő helyszínen, jó, ha kap reggelit, de ki akar másnaposan haverkodni? Főleg, ha az esküvő is kicsit szociális teher volt neki. Nekünk szállodában lesz, aki akar, ott alszik, lesz is ilyen, másnap van svédasztalos reggeli, ez benne van az árban. Hát kíváncsi leszek. Annyira nem akarom, hogy a másnapos kialvatlan fejemet nézzék :D De hát végül is csak pár ember.

Nálam van olyan közeli családtag is, aki nem nekem, de visszahallottam, hogy mondta, hogy mekkora teher lesz mindenkinek ez a nap, új ruha, kiöltözés, bájcsevej, nászajándék, sokáig fent maradás, stb. Ha nálatok is van a közeli hozzátartozókból igen, akkor nekik bőven elég az esküvő, még sok is.

jan. 27. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!