Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam volna az eseményeket?
Mennyi ideje vagytok együtt, és hányszor találkoztatok a gyerkőccel? (most csak az első ebédelést írtad, de gondolom már korábban is találkoztatok)
Amiről írsz kialakulhatott azért is mert az anyuka sok időt töltött kettesben a fiával, aki -gondolom egy válás után- ragaszkodóbbá, érzelemsebbé vált, a párod pedig igyekszik mindent megadni és előtérbe helyezni Őt.
Ez egy ideig természetes ha nemrég alakult ki a kapcsolatotok. Normál családban is első a gyerek,és amiről írsz, még ha meglepő is, sok helyen természetes.
Ha viszont rosszul viseled azt,hogy a gyerek van a középpontban, Te pedig vélhetően ugyan nem másodlagos, de más szerepet töltesz be a párod életében, gondolkozz el a továbbiakon.
12 éves gyerek még nem nagy, sokat kell Vele törődni, odafigyelni Rá.
Ne duzzogj, és legyél őszinte. Magad felé először, és a párod felé is.Nincs értelme továbbvinni a szálat ha napi szinten éleződik ki a helyzet köztetek a gyerek miatt.
Nem reagáltad túl. Ez nagyon prosztó dolog volt. Oké, hogy a gyereknek mindenből többet, jobbat adok, de azért ne egyen már a másik üres levest, meg lerágott húst. 5 db csirkecomb?? Ebből 3 a gyereké, 1-1 a felnőtteké és ha még bárki éhes, megvárja, míg kisül a többi. Ez elszomorító...
Nem ábrándultál ki? Én tuti azt csináltam volna a helyedben..
Tudom, hogy természetes az, hogy valaki megeszi a fia után/párja után az ételt. Számomra egyátalán nem az. A barátnőm után sem tudnám a félig megrágott kajáját megenni, nemhogy a fia után. Hiába vagyunk akár benne a csókok során a másik szájában a párommal.
Beszéld meg vele, hogy elfogadod, hogy náluk ez jelen van, de ezt a szokást nem kívánod felvenni.
Hosszú ideje vagyunk együtt a párommal, gyerekem van, aki hasonló korú volt amikor összejöttünk.
Alap: ha ebédelünk, akkor üljön oda, nem viszem be Neki az ételt. Sosincs így, de első alkalommal vagy ott, főleg ne legyen. Ahogy az sem,hogy félig esszük meg az ebédet, a maradékot pedig megkapja a másik.
Ami számmora fura:a barátnőd helyében én ha meghívlak ebédelni, főleg először, akkor ezt időpontra teszem, amikorra alap,hogy elkészülök az ebéddel. Nálunk sosincs így,hogy folyamatában, ahogy készül az étel, fogásonként esszük, a konyhában/szobában felváltva kapja mindenki az adagját :(
Nő vagyok, megterítek, elkészülök az ebéddel,és együtt leülünk az asztalhoz.És miért szedett Ő Neked a levesből?
Azért ne törjünk pálcát a feje fölött ismeretlenül, az Általad leírtak alapján. Két hónapja vagytok együtt. Amiről írsz eléggé alap igénytelenségre vall. Ismerd meg jobban, beszélgessetek, hátha alakulnak a dolgok...
Bocsi,de jót nevettem a maradék moslékon😀
Már most utolsó vagy,nem nagyon számitasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!