Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagáltam volna az eseménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam volna az eseményeket?

Figyelt kérdés
Tegnap ebédeltem először a barátnőmmel és a 12 éves fiával. Először húsgombóc levest ettünk, amit a barátnőm úgy terített meg, hogy ez én tányoromba egy gombóc jutott, a sajátjába egy sem, a gyerekébe pedig 7-8. Megkérdeztem, hogy ez véletlenül sikerült-e így, vagy szándékosan. Azt válaszolta, hogy direkt osztotta így, mert a fiának a húsgombóc a kedvence, erre már nem reagáltam semmit. Később csirkeszárnyat sütött, és mikor kisűlt az első 5 darab azt bevitte a fiának. Nem sokkal később kihozta a maradékot, néhany félig lerágott csontot, és azzal kínált, hogy egyem meg a maradékot amíg elkészül a második fogás. Nem volt ínyemre, és azt válaszoltam, hogy köszön nem kérem, nem szoktam más lerágott moslékát megenni. Csodálkozva, és sertődve nézett rám, azt mondta, hogy finnyás vagyok és túlreagálom. Náluk ez természetes, mert a csontokon még volt hús, és nem szoktak pazarolni. Szerintetek?

2020. márc. 19. 10:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő nem normális,menekülj,elég megalázó ebéd lehetett.
2020. márc. 19. 20:14
 22/24 exronin ***** válasza:
100%
Ebben a történetben a nő részéről sajnos nincs tisztelet tefeléd. Ne reménykedj, később sem lesz.
2020. márc. 20. 06:15
 23/24 anonim ***** válasza:
60%
Jó kategóriában van ez a kérdés?
2020. márc. 20. 06:19
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó kategória, ez felnőtt párkapcsolati probléma kérdése...

Sőt, szerintem nem is egyedi, már ha az alapkérdést nézzük: egyedülálló anya+gyerekkel ismerkedés. Ez sosem egyszerű.

De ezt a konkrét esetet szerintem már rendesen túlragoztuk, és a vélemények nem is megosztóak, egységesen "lehúzzák" a kérdésben szereplő nőt, és kevés esélyt látunk a kapcsolat működésére.

2020. márc. 20. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!