Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam volna az eseményeket?
Az első fele (a leves) még egy olyan dolog, amin túltenném magam.
A második viszont szerintem másnál is leverte volna a biztosítékot.
Nem reagáltad túl, ha nem így teszel, a nő azt hiszi, elfogadod a helyzetet.
Itt valaki írta már előttem, és teljesen igaza van; ebben a kapcsolatban Te csak második leszel. Az a része, hogy a fiát részesíti előnyben és a fiát helyezi mások elé, az rendben van. Mégiscsak az Ő vére, és mégiscsak egy baromi szoros kötelék van közöttük.
Viszont az, hogy ennyire alárendel neki mindent - beleértve Téged is - az már nem OK.
MENEKÜLJ! Egy idő után ugyanis a gyerek igényei erősebbek lesznek - ne feledd Ő sem hülye; és ha látja a hajlamot rá, kegyetlenül ki is fogja használni az anyját - aminek a Te anyagi helyzeted is látni fogja a kárát. Emellett egy idő után - ha nem vagy szimpatikus Pistikének - az szépen útját fogja állni ennek a kapcsolatnak.
Én a helyedben ma este irgalmatlanul szétkúrám a csajt, aztán otthagynám a xxtsába!!!!!!!!
Felálltam volna és vissza se nézek.
Náluk nem szokás egy asztalhoz leülni? Ha nincs annyi gombóc, hogy jusson mindenkinek, ki se kell tenni a levest az asztalra.
Ha rossz múltbeli tapasztalatai vannak férfiakkal, ami egyáltalán nem lepne meg, akkor azt mondom megértem a hölgyet.
A gyerekével el, a saját vere, gondolom az egyetlen aki sose csapta be stb...
szerintem nem bántani akart, csak osztonos női reakció ez a fajta figyelmetlenség a férfi iránt, ha több csalódás van mögötte
Nekem is volt hasonló élményem, sajnos ez egy ilyen helyzet ha egy gyerekes nővel kezdesz kapcsolatba. Tapasztalatból mondom, hogy mindig a sor végén maradsz, csak akkor van esélyed ha lesz közös gyerek, egyébként semmi.
A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy szabadidőpartnernek, szexpartnernek tökéletes lehet ez a kapcsolat is, de ne költözzetek össze és intézzed úgy hogy a nő menjen hozzád a gyerek nélkül.
41F
Ha ez a kérdés komoly, akkor itt hatalmas baj van.
Egy percig nem maradtam volna velük.
Ez a nő nem normális, gyereke ide vagy oda.
Szerintem rohadt gyorsan dobd ki mert itt ebből semmi jó nem származik.
Nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!