Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagáltam volna az eseménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam volna az eseményeket?

Figyelt kérdés
Tegnap ebédeltem először a barátnőmmel és a 12 éves fiával. Először húsgombóc levest ettünk, amit a barátnőm úgy terített meg, hogy ez én tányoromba egy gombóc jutott, a sajátjába egy sem, a gyerekébe pedig 7-8. Megkérdeztem, hogy ez véletlenül sikerült-e így, vagy szándékosan. Azt válaszolta, hogy direkt osztotta így, mert a fiának a húsgombóc a kedvence, erre már nem reagáltam semmit. Később csirkeszárnyat sütött, és mikor kisűlt az első 5 darab azt bevitte a fiának. Nem sokkal később kihozta a maradékot, néhany félig lerágott csontot, és azzal kínált, hogy egyem meg a maradékot amíg elkészül a második fogás. Nem volt ínyemre, és azt válaszoltam, hogy köszön nem kérem, nem szoktam más lerágott moslékát megenni. Csodálkozva, és sertődve nézett rám, azt mondta, hogy finnyás vagyok és túlreagálom. Náluk ez természetes, mert a csontokon még volt hús, és nem szoktak pazarolni. Szerintetek?

2020. márc. 19. 10:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Az első fele (a leves) még egy olyan dolog, amin túltenném magam.

A második viszont szerintem másnál is leverte volna a biztosítékot.

Nem reagáltad túl, ha nem így teszel, a nő azt hiszi, elfogadod a helyzetet.

Itt valaki írta már előttem, és teljesen igaza van; ebben a kapcsolatban Te csak második leszel. Az a része, hogy a fiát részesíti előnyben és a fiát helyezi mások elé, az rendben van. Mégiscsak az Ő vére, és mégiscsak egy baromi szoros kötelék van közöttük.

Viszont az, hogy ennyire alárendel neki mindent - beleértve Téged is - az már nem OK.

MENEKÜLJ! Egy idő után ugyanis a gyerek igényei erősebbek lesznek - ne feledd Ő sem hülye; és ha látja a hajlamot rá, kegyetlenül ki is fogja használni az anyját - aminek a Te anyagi helyzeted is látni fogja a kárát. Emellett egy idő után - ha nem vagy szimpatikus Pistikének - az szépen útját fogja állni ennek a kapcsolatnak.

Én a helyedben ma este irgalmatlanul szétkúrám a csajt, aztán otthagynám a xxtsába!!!!!!!!

2020. márc. 19. 12:14
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy ez is vajon mennyire jó nő lehet 🤔 Gondolom, ha nem is 10/10, de azért eléggé ott van, mert egy rondát egy ilyenért instant faképnél hagynak, előtte szétalázva. Bár ott kezdődik, hogy nem is főznek neki, desszerttel meg mindennel...
2020. márc. 19. 12:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez mar szurrealis
2020. márc. 19. 12:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Felálltam volna és vissza se nézek.

Náluk nem szokás egy asztalhoz leülni? Ha nincs annyi gombóc, hogy jusson mindenkinek, ki se kell tenni a levest az asztalra.

2020. márc. 19. 12:47
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz ez a nő... Menekülj.
2020. márc. 19. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
16%

Ha rossz múltbeli tapasztalatai vannak férfiakkal, ami egyáltalán nem lepne meg, akkor azt mondom megértem a hölgyet.

A gyerekével el, a saját vere, gondolom az egyetlen aki sose csapta be stb...

szerintem nem bántani akart, csak osztonos női reakció ez a fajta figyelmetlenség a férfi iránt, ha több csalódás van mögötte

2020. márc. 19. 15:11
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló élményem, sajnos ez egy ilyen helyzet ha egy gyerekes nővel kezdesz kapcsolatba. Tapasztalatból mondom, hogy mindig a sor végén maradsz, csak akkor van esélyed ha lesz közös gyerek, egyébként semmi.

A tapasztalatom azt mondatja velem, hogy szabadidőpartnernek, szexpartnernek tökéletes lehet ez a kapcsolat is, de ne költözzetek össze és intézzed úgy hogy a nő menjen hozzád a gyerek nélkül.

41F

2020. márc. 19. 15:14
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a kérdés komoly, akkor itt hatalmas baj van.

Egy percig nem maradtam volna velük.

Ez a nő nem normális, gyereke ide vagy oda.

Szerintem rohadt gyorsan dobd ki mert itt ebből semmi jó nem származik.

Nagyon gáz.

2020. márc. 19. 15:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Ezt nőként írom hogy nagyon gáz. Nekem is van egy kisfiam, eszembe nem jutna vendéget a fiam által hagyott maradékkal kínálgatni. Úristen. Ez a nő nem normális. Menekülj.
2020. márc. 19. 17:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor elég szánalmas...
2020. márc. 19. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!