Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölött már ilyen gyorsan zajlanak az események?
32 éves vagyok, a legkomolyabb kapcsolatom 5 évvel ezelőtt ért véget, az 9 évig tartott. Azután még két kevésbé komoly kapcsolatom volt, ahol nem is voltam igazán szerelmes, és mindkettő azért véget, mert mindkét lány olyan tempót diktált, ami nekem kényelmetlen volt. 4-5 hónap után már az összeköltözést sürgették, és a gyerek ötlete is felmerült.
Nem tudom, hogy ez általános-e, és velem van a baj, mert nem tudok ilyen hamar elköteleződni, vagy szerintetek is túl gyors mindez 5 hónap után?
Lakva ismerszik meg az ember. Minek húzzák az időt? 5 év járás, összeköltöztök, és két héttel később szakítás, mert nem tudtok együtt élni. 5 év ment a levesbe. Ez 30 felett neked se mindegy.
A gyerektéma nem mindegy, hogy hogyan jött fel. 5 hónap után, együttélés nélkül komolytalan. De azt ennyi idő után mindenképpen tisztázni kell, hogy mindketten akartok-e. 30 körül a majd egyszer már nem válasz.
Ha 30 körül van a nő és házasságot, gyerekeket akar, akkor nem fog 1-2 évet várni az összeköltözéssel. Teljesen természetes 4-5 hónap után összeköltözni, hogy kiderüljön, mennyire illünk össze a hétköznapokban.
Ha te még egyhamar nem szeretnél családot alapítani, akkor inkább 5-10 évvel fiatalabb lányokkal ismerkedj. Vagy 5-10 évvel idősebbekkel, akiknek már vannak gyerekeik és nem sietnek az új kapcsolattal sehová.
"Azért bátor, aki idegennel összeköltözik, de megmutatja, miért van annyi fostenger kapcsolat."
Heti kétszer összejárni dugni bármeddig lehet. Az, hogy a hétköznapokban együtt tudunk-e működnim csak akkor derül ki, ha együtt élünk.
A járogatás maradhat a tiniknek, felnőttként nem szórakozom ezzel. Ha valaki annyira nem gondolja komolyan a dolgot, hogy pár hónap után megpróbáljuk az összeköltözést, akkor keressen egy kislányt.
Ja. És tökéletes a házasságom, köszi.
Annyira megismerem, hogy akarok-e vele lakni vagy sem. Azt pedig, hogy tudok-e vele élni, azt pedig pont akkor fogom látni, ha összeköltözünk.
Ja, és bitránkozz meg, de a szexsem sem fogok a házasságig várni. De ha te akarsz, egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!