Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 fölött már ilyen gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött már ilyen gyorsan zajlanak az események?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, a legkomolyabb kapcsolatom 5 évvel ezelőtt ért véget, az 9 évig tartott. Azután még két kevésbé komoly kapcsolatom volt, ahol nem is voltam igazán szerelmes, és mindkettő azért véget, mert mindkét lány olyan tempót diktált, ami nekem kényelmetlen volt. 4-5 hónap után már az összeköltözést sürgették, és a gyerek ötlete is felmerült.

Nem tudom, hogy ez általános-e, és velem van a baj, mert nem tudok ilyen hamar elköteleződni, vagy szerintetek is túl gyors mindez 5 hónap után?

2023. ápr. 4. 21:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%
Nem botránkozok meg azon, hogy más embereknek más a normális. Nekem az együttélés, szex intim dolgok, több kell hozzá, mint pár randi. Elhiheted, én is szívesebben lennék bárkivel bármikor típus.
2023. ápr. 4. 21:55
 12/38 anonim ***** válasza:
97%
Mi értelme olyannal lenni, akibe nem vagy szerelmes?
2023. ápr. 4. 21:56
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon akartak már gyereket.
2023. ápr. 4. 22:25
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy önazonos maradj. Ha nem érzed, hogy össze kéne költöznöd vele, akkor ne tedd.
2023. ápr. 4. 22:43
 15/38 anonim ***** válasza:
84%
Az összeköltözés sem szól másról csak arról, hogy onnantól fogva minden nap lehet dugni! Hagyjuk már ezt a baromságot hogy majd milyen szuper lesz főzni meg mosni. Az összeköltözés után meg ott megy el a hajó, amikor már a szex sem megy, a háztartás meg unalmas.
2023. ápr. 4. 23:20
 16/38 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 5. 02:36
 17/38 anonim ***** válasza:
63%

4-5 hónap tökéletesen jó az összeköltözéshez, MEGISMERNI úgyis azután fogod a másikat.

Exemmel több, mint egyév után költöztünk össze, mert jaj, előbb korai - 2,5 év után szakítottam vele, mert elegem lett belőle: a hobbijából, hogy az mindig és mindennél előrébb való. Hogy képtelen időben felkelni, hogy mindenhonnan állandóan elkésünk MIATTA, hogy hétvégenként semmi közösen töltött idő, mert vagy anyjáéknál dekkolunk vidéken 3 napon át, vagy a haverokkal járunk el ide-oda, heti 2-nél többször nem szeretkezik, mert nem kívánja...

A barátommal nagyjából egy hónap után költöztünk össze, ennek hétéve - mi tudunk együtt élni, apró súrlódásokkal - de az normális, és megbeszéljük.

Mégis, hová várjon két ember? Randizgatások alatt lehetetlen megismerni a másikat, a szokásait, trehány, rendmániás-e, mennyire házias (férfi ÉS nő is), bioritmust, bármit.

Arra valóa az együttélés.

2023. ápr. 5. 08:00
 18/38 anonim ***** válasza:
65%

Csak akkor ismered meg igazán a másikat, ha össze költöztök. Ebben semmilyen kötöttség nincs, ha nem megy, akkor egyszerűen az egyikőtök fogja magát és elkoltozik.

Azért ha az ember szerelmes, minél többet együtt akar lenni a parjaval.

Mi is 3 hónap ismeretség (folyamatos randik és találkozások) után költöztünk össze, ennek már két éve.

Nem kell azonnal, de azért ennyi idősen ebben semmi komoly, életre szóló döntés nincs.

A házasságról és a gyerekről szinten jó ismerkedeskor beszélni, mert ha az egyik nem akar, akkor értelemszeruen nem egymáshoz való a két fel.

24N

2023. ápr. 5. 08:03
 19/38 anonim ***** válasza:
22%

A gyerek téma tényleg nagyon korai még ennyi idő után, de az összeköltözés abszolút nem. Ahogy mások is írták már, egészen más módon ismersz meg valakit mikor már együtt is éltek, és szerintem ha mindketten komoly kapcsolatot, esetleg idővel családot és/vagy házasságot szeretnétek, akkor jobb ha hamar kiderül, hogy összeilletek-e ebben is.

26N

2023. ápr. 5. 08:43
 20/38 anonim ***** válasza:
22%

Nekem 5 házasságnak tekinthető kapcs.volt.

Mindegyik egy hét után együttélés volt 4-7 évig. És mennyire jók voltak.

Az első 22é srác voltam, délután 3-kor megismerkedtem egy 29é GregorB szépségű NŐ-vel, este 10-kor felmentem hozzá és itt ragadtam rögtön 7 évig nála.

Miért ? Mert nem elváráslista szempontrendszer kipipálása után jöttünk össze. Ezutáni jó kapcsolataim is hasonlóan működtek. De a gyerekkérdést mindíg kihagytuk, mert élni, életet élvezni akartunk, nem pedig társadalmi-családiszokás-"véletlenbaba"-majdelválunk mókuskerekes "szenvedés"-t

2023. ápr. 5. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!