Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 fölött már ilyen gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött már ilyen gyorsan zajlanak az események?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, a legkomolyabb kapcsolatom 5 évvel ezelőtt ért véget, az 9 évig tartott. Azután még két kevésbé komoly kapcsolatom volt, ahol nem is voltam igazán szerelmes, és mindkettő azért véget, mert mindkét lány olyan tempót diktált, ami nekem kényelmetlen volt. 4-5 hónap után már az összeköltözést sürgették, és a gyerek ötlete is felmerült.

Nem tudom, hogy ez általános-e, és velem van a baj, mert nem tudok ilyen hamar elköteleződni, vagy szerintetek is túl gyors mindez 5 hónap után?

2023. ápr. 4. 21:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%

"4-5 hónap tökéletesen jó az összeköltözéshez, MEGISMERNI úgyis azután fogod a másikat."

Na nekem ez nem megy. Kajak be lennék feszülve, hogy itt van a lakásomban egy idegen. Egy pillanatra nem tudnék lazítani.

Minden egyes itt az oldalon töltött nappal egyre nagyobb selejtnek érzem magam.

2023. ápr. 5. 09:05
 22/38 anonim ***** válasza:
34%

De miért lenne idegen 4-5 hónap után egy ember, akivel amúgy is napi rendszerességgel beszélsz, találkozol, tervezel programot ?

Vagy egy év után nem lesz idegen? 2 után? Mi az alap határ? Mindig ki tud derülni a másikról olyan, amitől úgy erezheted, hogy addig nem is ismerted.

2023. ápr. 5. 09:33
 23/38 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha neked 4-5 hónap rendszeres találkozás és együtt járás után is idegen valaki, akkor ott valami nem igazán stimmel...
2023. ápr. 5. 09:35
 24/38 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az nem elég a szexhez sem. Nem tudom, miért vagyok ilyen.
2023. ápr. 5. 09:49
 25/38 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem el kell fogadni, hogy különböző emberek más tempóban közelednek egymáshoz és nem kell a másikat erőltetni, ha nem érzi magát késznek rá. Ez nem úgy működik, mint egy vizsga, hogy máról holnapra vagy fél éven belül meg kell történjen, mert addig nem tud tovább haladni az ember. Nyitottnak kell lenni, közös célokat, értékrendet tisztázni, aztán kiderül mi lesz belőle. Az sem jó, ha valaki annyira stresszeli magát, hogy ebből most mindenképp házasság, gyerek kell legyen, mert okoz egyfajta görcsösséget.
2023. ápr. 5. 09:54
 26/38 anonim ***** válasza:
21%
Nekem kell egy év mire összeköltötnek valakivel.A szexhez nem,az mehet első alkalommal is.Viszont én csak ilyannal randizok,akitől akarok is valamit.Olyannal nem akihez nincs minimális vonzódás.És 4-5 hónap után nem vagyok hajlandó felboritani az életem,senki kedvéért.Eleve a közös kassza hive vagyok,most egy idegennel nem közösködök.Ha nem jó a stex,nem szereti az állatokat eleve kuka,ehgez nem kell összeköltözni.Amugy meg az elején minden szép és jó,de egy év múlva akkor is végd lehet,hiába költöztem vele össze rögtön.
2023. ápr. 5. 10:52
 27/38 anonim ***** válasza:
72%

Igazad van, de lehet hogy összjárva minden happy (1évig), aztán összebútorozva kiderül, hogy nem bírsz ki mellette a fürdőben mondjuk 5 percnél többet :-( és már kezdődik a surlódás.

És elment egy év :-).

Ezért voltam mindíg annak a híve, hogy gyerünk mélyvíz, amúgy is imádjuk egymást és ha x idő múlva nem jó, akkor szétmenés és lehet, csak két hónapba került.

2023. ápr. 5. 11:47
 28/38 anonim ***** válasza:
32%
Akivel érzem hogy nem birok 5 percet megmaradni azzal nem költözök össze.Nwm értem miért megy el egy év.Annyi idő alatt is kiderül,hogy összeilletek e,vagy csak nagyon bizsergett.Az összeköltözés után nem rögtön szokott jönni a nagy felvilágosodás,azért sokan kinlodnak,főleg ha mindenáron gyereket akar az egyik fél.
2023. ápr. 5. 12:28
 29/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem derül ki. Teljesen más az, amikor valakivel heti 3-4x találkozol, amikor épp tudja a jobbik formáját mutatni, nem fáradt, nincsenek gondjai.

Ellenben ha valakivel együtt élsz, az egész élete a szemed előtt zajlik, látod a rosszabb napjain is, látod azokat a hibáit, amik nem jönnek elő akkor, ha csak randiztok.

Nekem volt kapcsolatom, ahol x év után költöztünk össze, és akkor derült ki, mennyire nem illunk össze. Így utólag rengeteg időt elvesztegettem egy nem funkcionáló kapcsolatra.

A mostanival pedig 3 hónap után költöztünk össze és így pontosan láttam, hogy milyen ő valójában, mennyire működünk jól a mindennapokban. Egyáltalán nem bántam meg. Derüljön ki minél hamarabb, hogy osszeillunk e vagy sem, éveket nem pazarolnek erre.

2023. ápr. 5. 12:31
 30/38 Sophia Ajutthaja ***** válasza:
100%
50/N. Az első kapcsolatod 9 évig tartott, ami valszeg a megszokás miatt tartott ilyen sokáig (és ez Neked nagyon kényelmes volt), és a vége talán azért lett ,mert a lány már "férjhez akart" menni. A későbbi kapcsolataidnál is ugyanezt látom: kényelmet akarsz, és az elköteleződéstől (összeköltözés, házasság) nagyon óckodsz. Szerintem ilyen a személyiséged. És mindig ugyanabba a cipőbe fogsz belelépni. Meg kell találni azt a lányt, aki nem nem akar összeköltözni, és férjhez menni sem, csak évek múlva. Vagy már volt férjnél, és köszöni nem kér belőle még egyszer.
2023. ápr. 5. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!