Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölött már ilyen gyorsan zajlanak az események?
32 éves vagyok, a legkomolyabb kapcsolatom 5 évvel ezelőtt ért véget, az 9 évig tartott. Azután még két kevésbé komoly kapcsolatom volt, ahol nem is voltam igazán szerelmes, és mindkettő azért véget, mert mindkét lány olyan tempót diktált, ami nekem kényelmetlen volt. 4-5 hónap után már az összeköltözést sürgették, és a gyerek ötlete is felmerült.
Nem tudom, hogy ez általános-e, és velem van a baj, mert nem tudok ilyen hamar elköteleződni, vagy szerintetek is túl gyors mindez 5 hónap után?
"4-5 hónap tökéletesen jó az összeköltözéshez, MEGISMERNI úgyis azután fogod a másikat."
Na nekem ez nem megy. Kajak be lennék feszülve, hogy itt van a lakásomban egy idegen. Egy pillanatra nem tudnék lazítani.
Minden egyes itt az oldalon töltött nappal egyre nagyobb selejtnek érzem magam.
De miért lenne idegen 4-5 hónap után egy ember, akivel amúgy is napi rendszerességgel beszélsz, találkozol, tervezel programot ?
Vagy egy év után nem lesz idegen? 2 után? Mi az alap határ? Mindig ki tud derülni a másikról olyan, amitől úgy erezheted, hogy addig nem is ismerted.
Igazad van, de lehet hogy összjárva minden happy (1évig), aztán összebútorozva kiderül, hogy nem bírsz ki mellette a fürdőben mondjuk 5 percnél többet :-( és már kezdődik a surlódás.
És elment egy év :-).
Ezért voltam mindíg annak a híve, hogy gyerünk mélyvíz, amúgy is imádjuk egymást és ha x idő múlva nem jó, akkor szétmenés és lehet, csak két hónapba került.
Nem, nem derül ki. Teljesen más az, amikor valakivel heti 3-4x találkozol, amikor épp tudja a jobbik formáját mutatni, nem fáradt, nincsenek gondjai.
Ellenben ha valakivel együtt élsz, az egész élete a szemed előtt zajlik, látod a rosszabb napjain is, látod azokat a hibáit, amik nem jönnek elő akkor, ha csak randiztok.
Nekem volt kapcsolatom, ahol x év után költöztünk össze, és akkor derült ki, mennyire nem illunk össze. Így utólag rengeteg időt elvesztegettem egy nem funkcionáló kapcsolatra.
A mostanival pedig 3 hónap után költöztünk össze és így pontosan láttam, hogy milyen ő valójában, mennyire működünk jól a mindennapokban. Egyáltalán nem bántam meg. Derüljön ki minél hamarabb, hogy osszeillunk e vagy sem, éveket nem pazarolnek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!