Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hasonló ruhát ajánlani vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló ruhát ajánlani vagy szalont tud “valaki”?

Figyelt kérdés

[link]

A képen látható ruha az álomruhám. Próbáltam fel hasonló stílust. De az nem volt díszes. Sajnos nem nagyon láttam még sehol. De ha valaki lát vagy látott hasonlót akár itthon vagy Romániában kérem szóljon!

jan. 25. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

De wz az aliexpress, miért nem rendeled meg?

Ha nem jó, majd varrónővel magadra igazíttatod.

jan. 25. 00:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1. Ez vmi nagyom drága ruha képe, amit leloptak, azzal, amit kapna semmire se menne
jan. 25. 04:24
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is az a kérdés merült fel, mint az #1-nek. Miért nem rendeled meg?
jan. 25. 17:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert felesleges x 10k T nem költenék.A kérésem az lenne ha valaki itthon látott ilyen ruhát az szóljon kérem. A többiek kedves tanácsát meg köszönöm.
jan. 26. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igazán fogsz ilyet találni, mert ez tipikusan ilyen félig-meddig indaias stílus, azt meg Európában, főleg hazánkban nem igazán szokták keresni. Én inkább abban az irányban indulnék el, hogy megvarratom. Flitteres anyagot könnyebben fogsz találni.
jan. 27. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg itt találsz valamit?

[link]

febr. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!