Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lindom szalonban (lindommassag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindom szalonban (lindommassage) volt mar valaki? Fetish masszazst es domina szeanszt hirdetnek. Hasonlo szalont ajanlanatok?

Figyelt kérdés

dec. 9. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Nem de te se fogsz soha elmenni oda.

Minek kérdezgeted minden nap?

dec. 9. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Ez reklám!
dec. 9. 22:58
 3/5 A kérdező kommentje:

1 es 2: Nem en kerdeztem, de lattam a masik kerdezore nem jott valasz.

Es a kerdese utan neztem meg a honlapot es az alapjan jonak tunt, ezert akartam kerdezni, hogy kinek van tapasztalata...

dec. 9. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem voltam , normális szalonba elmennék de az ilyen megkötözlek és megkínozlak majd kiverem féle örömök nem vonzanak köszi.
dec. 9. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mész el? Egyszer ki kell próbálni, ha izgat.

Dominánál vagy sima erotikus masszázson voltál már?

Én voltam már csajnál rosszlányokról aki úgy hirdette magát h erotikus masszázs és domina. Izgalmas volt amúgy. Az elején kikötözött aztán ilyen sima dolgok voltak, h simogatott a korbáccsal meg néha megcsapott, de amúgy nem durván. Utána kaptam tőle egy nagyon jó lingam masszázs, ami gyakorlatilag edging, a végtelenségig nyújtva. Mindig ha már közel voltam, egy kis csapás ide oda h lehiggadjak. Sztem a csúcs közelébe jutatott vagy 10-szer vagy nemtudom hányszor, végtelennek tűnt. És nagyon sokáig ott tartott a csúcson, azt se tudom számolni.

Végül elélvezhettem, de csak ruined orgasm-t kaptam. Mivel még maradt idő, ezért némi gyors izgatás után még egy ruined orgasm-t is kaptam tőle.

dec. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!