Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindom szalonban (lindommassage) volt mar valaki? Fetish masszazst es domina szeanszt hirdetnek. Hasonlo szalont ajanlanatok?
Nem de te se fogsz soha elmenni oda.
Minek kérdezgeted minden nap?
1 es 2: Nem en kerdeztem, de lattam a masik kerdezore nem jott valasz.
Es a kerdese utan neztem meg a honlapot es az alapjan jonak tunt, ezert akartam kerdezni, hogy kinek van tapasztalata...
Miért nem mész el? Egyszer ki kell próbálni, ha izgat.
Dominánál vagy sima erotikus masszázson voltál már?
Én voltam már csajnál rosszlányokról aki úgy hirdette magát h erotikus masszázs és domina. Izgalmas volt amúgy. Az elején kikötözött aztán ilyen sima dolgok voltak, h simogatott a korbáccsal meg néha megcsapott, de amúgy nem durván. Utána kaptam tőle egy nagyon jó lingam masszázs, ami gyakorlatilag edging, a végtelenségig nyújtva. Mindig ha már közel voltam, egy kis csapás ide oda h lehiggadjak. Sztem a csúcs közelébe jutatott vagy 10-szer vagy nemtudom hányszor, végtelennek tűnt. És nagyon sokáig ott tartott a csúcson, azt se tudom számolni.
Végül elélvezhettem, de csak ruined orgasm-t kaptam. Mivel még maradt idő, ezért némi gyors izgatás után még egy ruined orgasm-t is kaptam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!