Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domina csajok mit élveznek ebben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domina csajok mit élveznek ebben?

Figyelt kérdés
Eddig 2x futottam olyan domina csajba aki azt akarta hogy pasival csináljak valamit. Mi ebbe neki a jó? Van aki bevállalja? Nem fizetős hanem normális. Sajna ez ugye ritka…
dec. 1. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ritka de mégis 2x belefutottál
dec. 1. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt élvezni hogy megaláz.

Hogy azt csinálod amit ő mond.

És nem mondhatsz neki nemet mert kiesel a kegyeiből.

dec. 1. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Domináns Férfi vagyok, ez esetben gazdagabb a szexuális világunk és merünk nyitni a világ felé. Nekünk ez is örömöt okoz, viszont neked a misszionárius póz kielégíti a vágyadat. Nekünk ez nem elég.
dec. 1. 12:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Dom pasi = arrogáns és bunkó?

Szerintem nem mondtam olyat hogy nem vagyok nyitott. Megérteni próbálom a dolgot. Te meg egyből kiforgatod.

dec. 1. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem bunkó csak érvényesítí a vágyait.

Nem én vagyok az a válaszoló

🙃

dec. 1. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk izgis volt. Új távlatokat nyitott,hogy ellentmondás nélkül teljesitem minden szavát. Illetve egy idő után teljesitjük minden szavát...

Itt van ami kérdésedben is van "pasival csináljak valamit"

Ott konkrétan az èrdekelte,hogy meddig hagyom az alázást. Végig hagytam!

De amugy nem domina,csak ezt is kiprobáltuk.

dec. 21. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez egy tök érdekes téma. Az első barátnőm, aki nem volt igazi domina, de voltak azért domináns hajlamai, inkább olyan szivatós-kötözködés vicces csaj volt. Egyszer szóba került h mit csinálna velem ha a szolgája lennék, és azt mondta az ilyen cipőnyalástól meg latex ruhában legyek attól kirázza a hideg, de biztos arra kényszerítene h lesz . pjak egy másik srácot. Aztán röhögött és annyiban hagytuk soha nem jött elő többet a téma, én azt gondoltam csak azért mondta ezt hogy teljesen elvegye a kedvem a dologtól.. egészen addig amíg egyszer a vibrátorával játszottunk és elkezdte benyomkodni a számba h sz . pjam. Akkor már leesett h őt ez izgatja de közöltem vele h heteroként nekem ez elég nagy tabu és kiábrándulós dolog, úgyhogy hanyagoltuk.

Pár évre rá szakítottunk és elkezdtem egy szexuális felfedezőutat ami az egyéjszakás csajoktól prostikon át a fizetős dominkáig minden volt. Mert szubként imádtam ha aláz egy csaj csak ezt addig mindig elnyomtam.

És itt jött a másik érdekesség, a fizets domina csajjal az első alkalommal megbeszéltük, mi jöhet és mi az abszolút tabu. Mondtam neki h az h más férfivel legyek az nekem abszolút tabu. És a meglepő az, hogy innentől, bár tiszteletben tartotta a kérésemet, de mégis folyton felhozta, ezzel heccelt, stb. Néha szabályosan próbált rávenni, mondván h kicsit "feszegessük a határaimat". Volt benne is sztem vmi vágy arra, h két férfit lásson, vagy ő is úgy volt vele, hogy egy hetero-t rávenni h leszopjon egy férfit, az az ultimate dominancia. Kiváncsi vagyok, vannak-e olyan hozzám hasonlók akiket végül sikerül rávennie.

dec. 22. 22:56
 8/8 anonim ***** válasza:

7nek ezt úgy kellett volna probálni,hogy ott a pasi és álljneki kényeztetni.

Semmi buzulás csak kivered neki... és ahogy érzed úgy haladsz vele tovább addig amig neked is jó. Esetleg a végén még leszoptad volna...egykis unszolás hatására.

dec. 23. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!