Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van aki tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van aki tényleg élvezné a domina szerepet?

Figyelt kérdés
Aránylag sok lánnyal beszéltem erről, és még eggyel sem találkoztam akit tényleg érdekelne maximum megtenné a párja kedvéért. Szóval igazából csak kíváncsi vagyok, hogy a fizetős opción és a filmes világon kívül léteznek e dominák.

2015. dec. 13. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Mikortól számít domninának a csaj?

Én pasi vagyok de érdekelne a téma, hogy a szex épp eszű kereteinblül mg domináns csaj most akkor domina? :)

Tehát semmi pisi kaki meg véresre ostorozás :)

2015. dec. 13. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már feladtam a reményt, hogy valaha is találok egy perverz domina lányt. :/ 25/F
2015. dec. 13. 18:24
 3/6 A kérdező kommentje:
A domináns csaj szerintem nevezhető dominának, engem is kijezetten taszít a durvább oldala a témának. Szerintem a lényeges, hogy a helyzetet élvezze hogy ő irányít.
2015. dec. 13. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Van egy távolabbi ismerősöm aki domináns lány, de azt vallja magáról, hogy elég elborult az agya.

(Van párja.)

Szerintem vannak ténylegesen domináns lányok, de kevesebb, mint szub fiú és a lányok közt vagy hasonlóan elborult valaki és teljesen domináns szexen kívül is, vagy pedig úgy domináns, hogy életbeli "domináns" férfit keres és bevállalós bdsm-ben. Utóbbiról infó:

[link]

2015. dec. 15. 14:20
 5/6 anonim válasza:
Én a magasságom miatt (190 vagyok, 19/L) szoktam néha ilyesmivel hülyéskedni fiúknál. De az igaz, hogy néha tényleg felsőbbrendűnek érzem magam, amikor egy alacsonyabb sráccal beszélek. Nem mondanám magam dominának, de néha kicsit élvezem a felsőbbrendűséget. Főleg ha alacsonyabb fiúknak kell beszólni. :D
2015. dec. 15. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem egy dominára nem az jellemző, hogy élvezi ha "beszólhat" vagy felsőbbrendűnek érzi magát szimplán, hanem ha ez szexuális izgalommal jár. Legalábbis én így képzelem, de javítsatok ki ha nem így van. Magyarul beszólsz egy számodra tetsző palinak pl, és ez felizgat.
2015. dec. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!