Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rosszlanyok.hu-ról keresett nővel volt itt már
valakinek pelenkás élménye? Van olyan szerintetek a
masszázs kategóriában, aki bevállalna ilyet, vagy a
dominák között keressek?
Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok, és nagyon tetszene egy olyan helyzet, hogy egy idősebb nővel (40-50 között) beszélgessünk, masszírozzon stb. miközben csak egy pelenka van rajtam. Időnként tenne anyáskodó megjegyzéseket, meg csekkolná, hogy tiszta-e a pelus, az esemény közben bepisilnék, és akkor tisztába tenne, úgy ahogy egy anyuka vagy doktornéni pelenkáz át egy babát. Ha kakis pelussal is tisztába tenne az még jobb.
Az erotikus masszázs része a dolognak annyira nem érdekel, maximum a végén a kezével vagy prosztata masszázzsal kielégítene.
Ahogy átfutottam az oldalt, a domináknál szokott szó lenni pelenkázásról, de a BDSM többi része annyira nem érdekel, csak az ABDL.
Valakinek volt itt már ilyen élménye idősebb nővel?
Aggódok érted! Kérlek keress fel egy pszichoterapeutát!
Egyébként hívd fel őket és megmondják.
2015. dec. 12. 15:40
2/10 anonim válasza:
És ez volt a leggyorsabb sperma...
2015. dec. 12. 15:46
3/10 anonim válasza:
Érdekes arc vagy. Ha 25 vagy, akkor a pelenka az inkább visszafejlődést jelent. Ez ám a retro! Inkább előre tekints, mint vissza, vagy ne ennyire vissza. Egy 40-50 közötti nőnek nem biztos, hogy ez a vágya, ha mégis megcsinálja, remélem elkér vagy 200-at ezért a mutatványért.
2015. dec. 12. 17:22
4/10 anonim válasza:
srácok de rosszindulatúak vagytok. mivel árt nektek az ha valaki pelenkát akar hordani? rokkant ebbe már bele bárki hogy valaki másnak fura fétise van? akkor meg?
2015. dec. 13. 21:46
5/10 anonim válasza:
# 4
Ezek szerint teljesen normális, hogy egy 25 éves férfi pelenkát vesz fel és beleszarik, hogy tisztába tegyék?
Hol egy élhető bolygó? Eljött a költözés ideje...
2015. dec. 14. 01:27
6/10 anonim válasza:
Akkor egy másik megközelítés. A kórházi elfekvőben napi szinten csinálják a pelenkázást, ha van tb-kártyád. Vagy az is mind fétises, vagy mind beteg. Ha ez nem fétis, akkor a betegség velejárója. Tehát beteg vagy, csak még nem kezelnek. Vagy kérdem így. Te megcsinálnál-e másoknak ilyesmit? Mennyiért? Ugye így azért nem is olyan jó.
2015. dec. 14. 17:01
7/10 anonim válasza:
#5 nem azt mondtam, hogy ez követendő, de ha valaki csinálja mert neki valamiért ez jól esik és nem tukmálja rád akkor miért bánt ez?
2015. dec. 14. 18:29
8/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz a rosszindulatúakkal. Együtt élsz a fétiseddel és teljesen érthető, hogy partnert keresel hozzá. smpixie-n van jó pár, aki pelenkázást és masszaázst is vállal. Megbeszélés kérdése csupán. Egy kérdésért nem fogják a fejedet venni, nem mindenki olyan intoleráns, mint itt néhány unempatikus válaszadó. Sosem voltak olyan helyzetben, amiről nem tehettek, így nem is tudhatják milyen egy pelenkakedvelő élete.
2015. dec. 18. 14:15
9/10 anonim válasza:
Nem rosszindulatból mondtam. De mi jön még ezután? Tényleg ez a normális?
2015. dec. 18. 21:06
10/10 anonim válasza:
Nem vagyok egy anti BDSM arc, de ez még nekem is sok ! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!