Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyes férfiak mit élveznek abban hogy dominájuk van és szolgák, lesik a csaj minden kivánságát?
Figyelt kérdés
férfi az legyen már férfi és nehogy már egy nő legyen a fönöke, mondjuk sztem ezek nem férfiak.2015. aug. 26. 15:30
1/5 anonim válasza:
ez nem arrol szól h a "fonoke" ezt szereti.
2/5 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Bár ezeket nem is nevezném férfinek..
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez mostanában lett divat. Mindig is voltak (és lesznek is) ilyen férfiak. Ők ilyen beállítottságúak és kész, nem lehet mindenki egyforma.
4/5 anonim válasza:
Egy cimbora termelési igazgató egy cégnél, elmesélte, hogy dominákhoz jár fizetős szolgáltatásokra.
Mondom hülye vagy meg is ver a pénzedért mi a jó ebben?
Azt mondja állandóan haragudnom kell a rám bízott emberekre mert ezt várja a vezetőség a töhöm ki van az egészel,nekem az nem lenne pihenés ha a szexben is nekem kellene parancsolgatnom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!