Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj leszbikus mostanában?
Figyelt kérdés
A héten kb 20 olyan kérdés jött,hogy: ,,lánnyal csináltam,ez megcsalásnak számít ?"2013. ápr. 28. 20:04
1/9 anonim válasza:
:D hát most ez van. De én nem vagyok leszbi, az tuti
19/L
2/9 Pain for Pleasure válasza:
Mi az, hogy "minden"?! Én nem vagyok az és szerintem még jó pár hetero nő van itt rajtam kívül.
Azt a 20 kérdést biztos ugyanaz a személy írta ki.
3/9 anonim válasza:
tudod, ilyen k*rva világban élünk. ahol a lányok divat lezbik, a fiúk meg kihasználják, hiszen nekik jó, ha két lánnyal is csinálhatják... hisz' milyen jó érzés lehet, ha egy csaj szopja a dákód, a másik meg közben nyaldossa a heréidet? amúgy lány vagyok, van barátom, több mint egy éve... de a bulizós korszakomban 5 csajjal smároltam, egyik sem egyéjszakás volt... de lehet, hogy az a sok lány nagyon fiatal, és már most kihasználja az internetet, és rákeres ezekre. nem tudom... :) 17L
4/9 anonim válasza:
Ja,ugyanaz írta ki...egy kanos tini :D
5/9 anonim válasza:
miért bánt ez téged...? én biszexuális vagyok.. le lehet pontozni.. egy lány sokkal többet tud adni mint egy bunkó tirpák pasi.. és valljuk be pasiból elég sok ilyen van,
6/9 anonim válasza:
korcsok :D sokat szeszelt az anyjuk mikor terhes volt xdd
7/9 Pain for Pleasure válasza:
Foley, itt csak kanos tinik vannak :D
9/9 anonim válasza:
A nők 72%-a biszexuális a világon... De Európában olyan 40%-50% közé tippelem. Mellesleg: Attól hogy bi, lehet hogy az ellenkező nemhez van sorolva, mert ott találta meg az igazit. Valószínűleg előtte csinálhatta a sajátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!