Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbi lányok. Rólatok mindenki tudja a nemi identitásotok?
gondolok arra, hogy (főleg bi.-nél) mindenki tudja, vagy úgy vagytok vele megtudja ha kell...
és ha tudják, mennyi idő után mondtátok el? milyen kapcsolatban vagytok vele? (barát, ex, csak ismerős. stb...)
Lehet hogy tudják lehet hogy nem. Ha kérdezik megmondom, de csak olyasmit szoktak hogy leszbi vagyok-e, ami nem igaz. A szüleimet általában kijavítom, ha a jövendőbeli férjemről van szó és visszakérdezek hogy mi van ha feleségem lesz. (Viccelődésnek is felfogható, de szerintem tudják mi van)
Egyedül öcsinek mondtam el csak úgy, szinte rögtön miután rájöttem. Ugyanúgy jóban vagyunk. (Csak most már megszoktuk vitatni a nő ügyeket:D)
Na, végre... az előttem író legalább tudja mit jelent az identitás... Már fájdalmas nézni, hogy hány ezer kérdésnél használják tévesen...
Egyébként én csak olyanokkal barátkozok, akik nem akadnak ki ezen. Nem akarok titkolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!