Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/? hogy mennyire élveznétek ha lenne egy sexcsicskátok?
Mit csináltatnátok vele? mi lenne a minimum elvárás amit meg kell csinálnia? milyen ruhába kéne lennie?
21 éves srác vagyok és nagyon érdekel a téma :)
Mi lenne a minimum? Nem tudom, ezt nem én szabom meg egyedül. Ha valaki úgymond "vállalná" akkor talán az lenne elvárás, hogy 0-24 teljesítse, minden mást megbeszélnénk. Nyilván nem csináltatnék vele olyat, amit ő nem akar, persze ha nagyon nem vágnak egybe az igényeink akkor nincs is értelme az egésznek.
Attól is függ, hogy fiú vagy lány szolgáról van-e szó, az öltözködés is függ ettől stb. Összességében inkább kihasználnám, megaláznám, illetve néhány fétisemet élném ki rajta, vagy kipróbálnék extrémebb dolgokat vele, valami ilyesmire számíthatna. Lány szolgával több mindent tudnék kezdeni, fiúval pl. dugás és csók sem lenne. De azért fiúval is el tudok képzelni pár dolgot ha arról van szó.
21/f
Biszex nőként dominálnék bi srácokat. Vannak ismerőseim, de külföldiek, így neten keresztül szoktam velük.
Korábban volt egy bi srác, vele találkoztam is, megdildóztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!