Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, akik kipróbálnák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik kipróbálnák titokban, ti mire vágytok?

Figyelt kérdés
Én jó ideje arra, hogy orálisan elégítsen ki egy csávó, de nagyon vékony vagyok és csak titokban akarnám. Senki se tudja meg.
ma 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Amit mondasz az nekem tetszene. Véletlenül se derüljön ki.
ma 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Fiatal korom óta nem szoktam

Partnert keresek erre. Vékony 51 FFI,fiatalos.

ma 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Max szopatást próbálnék ki
ma 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Hm en is csak titokban probalnam ki. Nem tudja rolam sneki hogy erdekel ez.

Pl hogy milyen lehet egy sracnak felallitani, kiverni, simogatni.

Esetleg ha nagyon bejön a dolog bekapni.

De a lanyokat szeretem es csak velük tudnek kapcsolatot elkepzelni.

Ha gondolod irj kerdezö :)

ma 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne az anál, szívesen megtapasztalnám, hogy milyen érzés kapni.

De nem hiszem, hogy ez valaha összejön... Mivel engem csak ez az érzés vonz, a férfi test nem, ezért se csók, se szopás, semmi más nem jön szóba, plusz van rajtam egy kis felesleg is. Ez a kettő többnyire mindenkit eltántorít...

32F

ma 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szintén teljes titokban szeretnék leszopni egy férfit és nagyon izgat a gondolat is hogy megdugnak és a hátamra vagy belém élveznek de nagyon félénk vagyok ezzel kapcsolatban 21/f
ma 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
A szopás érdekelne leginkább, de akár más is beleférne, minden megbeszélés kérdése. Fiatal, vékony sráccal próbálnám ki ezeket.
ma 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én szopni szeretnék és verni valakinek. Élvezésig. Esetleg meg is dughatna. Fiatal srác érdekelne csak.
ma 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Amiket írtál, azzal nincs semmi baj. Sokan szívesen leszopnának téged titokban. Sőt, szerintem a legtöbb biszexnek alap, hogy titokban szeretné csinálni. A vékonyság meg általában inkább előny, úgy gondolom. Most biztosan kapsz egy rakás ajánlatot, csak győzz válogatni! :)
ma 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!