Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a baratnömnek hogy kiprobalnek dolgokat fiuval is? Lanyok ti hogy reagalnatok ha a pasitok ilyesmit elmondana?
Figyelt kérdés
3 eve vagyunk együtt baratnömmel,nagyon jo a kapcsolatunk, de mostanaban egyre jobban erdekel ez a dolog.
Nyilvan nem akarnam megcsalni a baratnöm, mert szeretem, de elötte nem volt lehetösegem ilyesmit kiprobalni, most viszont lehet.
Nem tudom hogy kene ezt szoba hoznom, illetve nem tudom hogy reagalna. Eleg megertö lany, de azert megis felek.
Lanyok ti hagynatok ezt a pasitoknak? Ha igen milyen feltetelekkel? Vagy egyböl szakitanatok ha a pasitok ilyesmit szoba hozna?
ma 18:52
2/5 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Hármasba akarod? Mert ha nem akkor lehet okosabb lenne titokban kipróbálni, hogy lásd bejön-e, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
31 vagyok, baratnöm 22.
Hat elöször mindenkepp csak lightosabb dolgokat.
Nem zarkozom el a harmastol
ma 19:28
4/5 anonim válasza:
Én szakítanék. A hármas nem érdekel, azt meg nem szeretném, ha mellettem másokkal is lenne.
5/5 A kérdező kommentje:
4 es ha megertene es lemondana erröl a vagyarol miattad, akkor is szakitanal ha elmondana?
ma 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!