Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövet viselő férfiak, előfordult már, hogy lebuktatok? És valaki (a párotokon kívül) meglátta, hogy erényöv van rajtatok?
Figyelt kérdés
nov. 30. 22:02
1/6 anonim válasza:
Igen és jó érzéssel tölött el, hogy kinevetett
2/6 bedrik válasza:
Hasi ultrahang vizsgálaton a doktornő lentebb tolatta az alsónadrágom és így előbukkant az erényövem felső része. Onnantól kedves és odafigyelő volt velem. Láthatólag nagyon tettszett neki...
3/6 anonim válasza:
Uszodában ahol közös öltöző van ott látták már. Egyetlen alkalommal jött oda egy pasi beszélgetni, de ő pont nem jött be.
4/6 anonim válasza:
Feleségem egyik legjobb barátnője tudja, hogy feleségem rám szokta tenni...
5/6 anonim válasza:
Még nem, vagy legalábbis nem tudok róla, hogy valaki észrevette volna. Igaz nem is kockáztatom olyan nagyon sokszor, egyrészt mert nadrágban azért látszik, másrészt mert nem nagyon viselem házon kívül.
6/6 anonim válasza:
Az ország másik végén lakó sógornőméknél voltunk vendégségben egy hétvégén. A távolság miatt természetesen ottalvós buli volt.
Elég korán kelő vagyok, még az egész ház aludt, amikor elmentem pisilni. Nem zártam be a WC ajtót, gondolván, hogy még mindenki alszik.
A ketrec miatt természetesen ülve pisiltem és amikor éppen felálltam, akkor nyitott be a sógornőm, aki egyébként tök jó nő, szívesen "megcsinálnám", de persze házi nyúlra nem lövök.
Röhögött és megbotránkozott, majd később mondtam neki, hogy a hugid (a feleségem) még Rád is féltékeny, ezért zárt be amikor megérkeztünk és így is leszek, amíg ott leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!