Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényövet viselő férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövet viselő férfiak, előfordult már, hogy lebuktatok? És valaki (a párotokon kívül) meglátta, hogy erényöv van rajtatok?

Figyelt kérdés

nov. 30. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen és jó érzéssel tölött el, hogy kinevetett
dec. 1. 05:27
 2/6 bedrik ***** válasza:
84%
Hasi ultrahang vizsgálaton a doktornő lentebb tolatta az alsónadrágom és így előbukkant az erényövem felső része. Onnantól kedves és odafigyelő volt velem. Láthatólag nagyon tettszett neki...
dec. 1. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Uszodában ahol közös öltöző van ott látták már. Egyetlen alkalommal jött oda egy pasi beszélgetni, de ő pont nem jött be.
dec. 1. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem egyik legjobb barátnője tudja, hogy feleségem rám szokta tenni...
dec. 1. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, vagy legalábbis nem tudok róla, hogy valaki észrevette volna. Igaz nem is kockáztatom olyan nagyon sokszor, egyrészt mert nadrágban azért látszik, másrészt mert nem nagyon viselem házon kívül.
dec. 1. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ország másik végén lakó sógornőméknél voltunk vendégségben egy hétvégén. A távolság miatt természetesen ottalvós buli volt.

Elég korán kelő vagyok, még az egész ház aludt, amikor elmentem pisilni. Nem zártam be a WC ajtót, gondolván, hogy még mindenki alszik.

A ketrec miatt természetesen ülve pisiltem és amikor éppen felálltam, akkor nyitott be a sógornőm, aki egyébként tök jó nő, szívesen "megcsinálnám", de persze házi nyúlra nem lövök.

Röhögött és megbotránkozott, majd később mondtam neki, hogy a hugid (a feleségem) még Rád is féltékeny, ezért zárt be amikor megérkeztünk és így is leszek, amíg ott leszünk.

dec. 2. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!