Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns lányok, szub férfiak, nektek tetszene ez? Negatív erényövre felcsatolható dildoval dugja meg a férfi a nőt.
Tudom, nem egy hétköznapi vágy, de láttam egy ilyen videot, és azóta izgat a gondolat. Vajon van aki próbálta a valóságban is, milyen lehet?
A negatív erényöv szerepe hogy a szub férfi farkát befelé nyomja így egyáltalán nem tud felállni, teljesen lankadt marad. Nyilván kulcsra zárva, szóval levenni nem tudja, ez a bdsm része... A ráerősített dildióval dugja a nőt, ami egész szürreális érzés a férfinak, hiszen szexelnek, de nem érez belőle semmit. Sőt, egyre frusztráltabb lesz tőle, hiszen elélvezni se fog a végén. A nőnek viszont kellemes élmény, főleg ha nagyobb méretre vágyik, mint a párja mérete. Ráadásul nem fog idő előtt elsülni, gyakorlatilag bármeddig tarthat a menet.
Tetszene ez vajon valakinek, vagy egy átlag (de amúgy bdsmet kedvelő domináns) csaj kifutna egy ilyen hallatán a világból?
Sub F 19
Nekem tetszene bár szerintem bőven elég a lapos/kicsi erényöv
Nekem tetszene! :)
Linkeld be légyszi a videót, megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!