Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik hordanak férfi erényövet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hordanak férfi erényövet, mennyi idő alatt szoktatok hozzá? Létezik, hogy valaki annyira megszokja az erényövet, hogy szinte el is felejti, hogy rajta van?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
72%

Nekem egyszerre 100 napig volt rajtam az erényöv. Kb 1,5 hét alatt megszokod.

Hozzá lehet szokni, higy észre sem veszed, ha megfelelő méretű erényöved van.

Persze a kielégülés hiánya miatti frusztráltságit azt érezni azt nem szokod meg.

tegnap 07:27
 2/2 anonim ***** válasza:
89%
Eleinte fura volt még az 1 óra is. Viszont szépen fokozatosan nagyon szépen tudott nevelni a feleségem. Igaz a leghosszabb, ami még élvezetes és bírható nekem az pl. 2 hete egy esküvőn végig rajtam volt, az kb 6-7 óra volt. Nagyon tetszett.
tegnap 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!