Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú távon szabad viselni egy negatív erényövet?
Figyelt kérdés
Van aki heteket hónapokat tőlt el benne? Vagy az már veszélyes?2023. nov. 24. 13:49
1/8 anonim válasza:
Nem veszélyes, de időbe fog tellni hogy utánna visszatérjen a rendes méretére
2/8 A kérdező kommentje:
1. Szóval próbáltad? És kb menyi idő volt mire rendbejött a ketyere? Esetleg mi volt a leghosszabb ameddig próbáltad? Vagy inkább privátban?
2023. nov. 24. 15:44
3/8 anonim válasza:
Nem én próbáltam. Neten olvasható több helyen is.
Attól függ mennyi ideig hortad és mekkorát. Tarthat napokig vagy hetekig is
4/8 A kérdező kommentje:
4. Szabad megkérdeznem hogy hol olvasol ilyesmit?
2023. nov. 24. 16:46
7/8 anonim válasza:
Köszönöm de így sem teljesen világos, hogy pontosan milyen felrakva. Lehet tudatlan vagyok.
Csak normált ismerem viselem.
🙂
8/8 anonim válasza:
"Köszönöm de így sem teljesen világos"
Azon a típuson nem annyira látványos amit a kérdező linkelt, de a lényege hogy a péniszt teljesen visszanyomja a hasfalba. Én sem hordtam még, csak képeken láttam, de valahogy így kell elképzelni :D
A kérdező arra utalt, hogy mennyire káros ha a pénisz ilyen mértékben össze van nyomva, akár hosszabb időn keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!