Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fizetős domina tudna belőlem tökéletesen engedelmes szubot nevelni?
Szeretem a bdsm-et, szubmisszív vagyok, állandóan arról fantáziálok, hogy 100%-ban alárendelődök egy nőnek, aki csupa olyan dolgot tesz velem / parancsol, amit ki nem állhatok.
A való életben, hiába volt már rá lehetőségem párszor, nem tudok alárendelődni viszont. Folyton küzdök, kiprovokálom a büntetést, ez az amit a szlengben "brat"-nek hívnak... csak épp én nem vagyok brat, mert nálam nem ez a fantázia, nem ezt élvezem, csak szimplán még nem vagyok kész 100%-ban alárendelődni. Ezt a barátnőim se tudták hová tenni, pedig volt olyan barátnőm akiben volt domina hajlam, de ez túlságosan megbonyolította ez egészet, és ő sose "erősködött", mondván a bdsm-et mindkét félnek akarnia kell.. ezért csak nagyon lightos dolgokat csináltunk.
Látom hogy fizetős domináknál vannak különféle tréningek, nevelő jellegű szeánszok, de nem tudom, mennyire vehető ez komolyan?
Állítólag egy hosszútávú tréning után sokkal engedelmesebb leszek, legyen szó párkapcsolatról, vagy akár csak hétköznapokban a nőkkel szembeni viselkedésemmel (udvariasság stb).
Fizetős dominánál jártam már párszor, de ők vagy felvették a szerepet (hagyták, hogy provokáljam őket, aztán büntettek) vagy láthatóan egyáltalán nem tetszett nekik az ellenkezés, ezért azt javasolták, vegyünk visszább, vagy használjam a menekülőszót. Az a baj, hogy így én se élveztem az egészet.
Valóban létezik olyan, hogy (rendszeres alkalmak során) gyakorlatilag átnevelnek egy engedelmesebb szubbá? És hogyan zajlik ez? Mennyi ideig tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!