Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizetős webcamos lányok vs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetős webcamos lányok vs hagyományos párkapcsolatban élő lányok? Mi ez a hatalmas szakadék szexualitásban? Csak jól titkolják a lányok, hogy ők is perverzek vagy csak a pénz hozza ki belőlük és a szerelem a párkapcsolat l*fa**t sem ér?

Figyelt kérdés
okt. 30. 12:46
 1/6 Laylah ***** válasza:
100%

"Mi ez a hatalmas szakadék szexualitásban?"

Emberek vagyunk, vagy mi a szösz, különböző ízléssel. Vagy szerinted minden nő egyformán szereti a szexet, de csak pénzért perverzkednek, pénz nélkül csak trial verziót adunk? Vagy mit szerettél volna sugallni ezzel a kérdéssel?

okt. 30. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, 1000 dologban bele lehet kötni abba amit írtam ezt én is tudom és nem lehet általánosítani, de akár a magam példáján akár a környezetemén valami ilyesmit látok, hogy szerelmetes kapcsolatban "csak try" verzió van. Szeretői viszonyban, csak szex kapcsolatban, több mint barátságban ott jóval magasabb a paletta. Csak kíváncsi vagyok mások gondolatára is még ha tudom lehet lesznek esetleg csúnya válaszok is akkor is érdekel ki mit gondol.
okt. 30. 13:07
 3/6 Laylah ***** válasza:
100%
De ez most olyan dolog, hogy aki webcamozást vállal, az már alapból valószínűbb, hogy az extrább dolgokban is benne van. A vanillák nem mennek webcamozni, így olyat nem is látsz. Nyilván van egy köztes réteg is, aki megvehető. Illetve az sem mindegy, hogy webcamon nem érintkezel a vevőköröddel, addig mész el, amíg akarsz, szeretői viszonyban sem dolgozik a megfelelési kényszer, ha elcseszi valamelyikük, hát nem szexelnek többet. Viszont kapcsolatban a döntő többség visszafogja magát, mert meg akar felelni a másiknak, és ez nem csak a nőkre jellemző, férfiakra is ugyanúgy, és nem csak a szexben, hanem minden területen a kinézettől a szokásokig. Akit jókislányként ismersz meg, az legtöbbször fenn akarja majd tartani ezt a látszatot a kapcsolatban is. Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy pl. egy nyaralás alatt, tök idegen helyen akár bevállalsz egy meztelen utcai táncolást, de egy olyan környezetben, ahol felismerhetnek, már nem tennéd meg. Ugyanez a szexszel: idegennel, ismerőssel tök mindegy, mert nincs érzelmi tétje, párkapcsolatban már számít, hogy fenntartsd a másikban a rólad kialakult képet.
okt. 30. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon korrekt válasz volt. Vajon mi lenne a megoldás? Mert ha kapcsolatban elmondasz valamit a másiknak ott a para az ítélkezés miatt és tán a leginkább attól, hogy a bizalmasnak szánt infó kikerül a "baráti" környezetébe mert kibeszéli...itt jönnek képbe a szeretők, meg a többi akik kicsit talán jobban kezelik a dolgot de az meg nem szép dolog ugye. Őrület.
okt. 30. 14:23
 5/6 Laylah ***** válasza:
100%
Olyat kell keresni, aki nem beszéli ki az utolsó hajszálig a magánéletét a barátaival. Illetve, és ezt a tanácsot úgy általánosságban mindenkinek küldeném, nem kell az álarcosbál, nem kell másnak, többnek, jobbnak mutatni magad, mint ami és aki vagy, mert előbb-utóbb úgyis lehullik a maszk, belefáradsz, és ekkor jönnek az "annyira megváltoztál, már nem vagy olyan mint régen" indokú szakítások. Sosem fogod jól érezni magad egy kapcsolatban addig, amíg meg kell játszanod magad, hogy a másik veled legyen. És igen, nyilván full őszintén meg nehezebb kapcsolatba kerülni, de legalább kényelmesen lehetsz benne, ha összejön, és nem őrli fel nap mint nap az energiád nagy részét az álarcosbál.
okt. 30. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy pénz szerzési forma. Nyilván kell hozzá bevállalosság de ez nem perverz vs nem perverz alapon megy. Legalábbis én így tekintettem rá
tegnap 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!