Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az hogy belankadok és elmegy a kedvem a szextől és nem kívánom a partnerem?
Minden pasinak megkéne értenie és elfogadnia hogy a nőknek is van méretük- mint a pasiknál. Csak nekünk nem olyan szembetűnő és nem mérhető, mert egyszerűbb a "dugót" méregetni.
Kifogtál egy "tág" csajt. Nem minősítésből/ítélkezésből, ez sajna ilyen. Ettől ő se lesz kevesebb, te se. Nem passzoltok. Kár akárkiben is a hibát keresni
Max használjatok anal plugot és/vagy lush 2 a farkad mellé ha nagyon erőltetni szeretnétek hogy működjön
Talán valami nagyon nagy pi.ája van és azért, de még szóba el is mondja.
Én is hasonló vagyok, ha egy nő dirigálni , irányítani akar akkor nálam csütörtök van.
Először futottál bele olyan nőbe aki lerombolta benned ezt az egóvárat, hogy micsoda nagy kan vagy.
Eddig minden nő ájuldozott, mert van egy átlagos farkad, és azzal meg elég volt döfködni, a csaj meg elájult.
Most meg jött egy nálad jóval fiatalabb nő, aki helyrerakta a dolgokat.
Egyszerre tudatosult benned az, hogy nem vagy azért akkora nagy szám. Ráadásul a farkad se akkora, hogy lovakat fogjanak elé.
Ezt nem bántásból írom, de tény hogy eddig nem számított a technika, a méret miatt. Itt viszont gályázni kell a sikerért, és valszeg tudatalatt ez fáj neked.
Az utolso valami 10 centis komplexusos fxsz lehet. Végre odaszúrhattál valakinek hogy más is azt érezze amit te? 😂
Ne foglalkozz vele, és azok a nők is felejtősek akik lehúznak. Mondd neki hogy akkor keressen egy lovat aztán dobd ki
ma 12:00
Vagy csak szimplán tudom, mit beszélek, mert ellentétben veled, aki ennyiből letudja a vitát, hogy "biztos komplexusos" én inkább utánanézek a dolgoknak. Tipikus nulla vitakultura. Gondolom a tükröt is meg szoktad enni a mézeskalácsszívről :D
Nagyszerű vitakultúra belerúgni egy egészséges magabiztossággal rendelkezett pasiba aki talált egy tág rxbancot és miatta rosszúl érzi magát.
Nem kell belebeszélni hogy "biztos amúgy is kicsi voltál és mindenki hazudott neked" nem láttad és nem tudsz róla semmit
Szánalmas vagy hiába próbálsz értelmesen "vitázni" Te is csak a komplexusaidat éled itt ki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!