Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az hogy belankadok és elmegy a kedvem a szextől és nem kívánom a partnerem?
ma 13:02
Hidd el nekem én lennék a legboldogabb ha lennének komplexusaim, mert akkor lehetne miatta sírni. De sajnos nekem ez nem adatik meg, hogy ilyen miatt picsogjak.
Egyből a nő a tág, logikus, hiszen látványosan az ő hüvelyéből lőtték augusztusban a tűzijátékot.
Minden nő tágulékony, hiszen egy komplett gyereket képesek áttolni a hüvelyen. De az, hogy, "alap" állapotban mennyire tág, az megint csak genetika, ahogy a cerkafarok is. De a nő Egyből r*anc... gratulálok.
Én nem leszólni akartam, csupán rávilágítani arra, hogy az önmagában kevés ha nem kicsi a farkad, használni is kellene tudni és akkor bármennyire tág a nő, ki tudod elégíteni. Ez tudom hihetetlenül hangzik annak, aki erre képtelen, de a legtöbb esetben a technikán múlik minden. És a pasik hajlamosak, pár jobb numera után istennek hívni magukat, és lesz*rni, azt a nem elhanyagokható tényt, hogy minden nő más technikát igényel.
Ismételni tudom magam: a fenti sztoriban semmi extra nem történt, csupán annyi, hogy a farkához viszonyítva a kérdező, belefutott egy számára tágabb nőbe. És mivel a technika nem volt jó, a nőben maradt hiányérzet amit szóvá tett. A kérdező meg depresszióba esett ettől.
Ettől nem én vagyok komplexusos, csupán a kérdező érzékenyebb, mert az egóját betalálták. Te meg Egyből jössz a f*ságaiddal, és úgy méltatsz engem, hogy nem láttál, és a gatyámba se néztél bele. Gratulálok. Tipikus az a nyomorult vagy aki olyan dolgon háborodik fel, amihez semmi köze, mert az eszetlen r*ancozáson kívül semmi, de semmi értékelhetőt nem tudtál idetenni.
Jaj nem is tudom ki kezdte a személyeskedést látatlanban. Látod ha visszakapod egyből besérülsz te is.
Masrészt nőként ez a véleményem. És nem a puncija miatt tituláltam rxbancnak hanem mert empátia nélkül magyaráz olyan dolgokat amik fixen rosszúl esnek a másiknak. És az ő nagyszájúságától lett egy újabb szerencsétlen komplexusos. Ilyenkor nem a nőt kell védeni meg sajnálni. Ésszel kéne kommunikálni, ami meg nem megy azt nem kell erőltetni
ma 13:41
Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor láthatnád, hogy semmi személyeskedő nem volt amit írtam.
Általánosítás volt, ami az ilyen "nem akarok dicsekedni de jó nagy farkam van" típusú pasiknál szinte evidens.
Te kezdtél Általánosítani, és én nem sértődtem be, csupán jót nevettem azon, hogy hogy próbálod a pasit védeni, akinek csorba esett az egóján... az élet ilyen. A nők sem teszik könnyebbé, a pasik se. Akkor én miért tenném..? Szerintem, aki él a dugás jogával, mert biológiailag már képes, rá, annak pont hogy nincs szüksége abajgatásra. Csupán utána kellene nézni dolgoknak és nem ülni a babérokon, hogy "nagyfarkam van tehát jó vagyok"
De igazad, van. Biztos a nő a hibás. Küldjük kolostorba de előtte varrjuk össze a p*náját, mert szót mert emelni, hogy a nagyságos úr nem tudta kielégíteni 😃
Van egy átlagos farkad amitöl minden nő ájuldozott meg elég volt döfködni stb duma nem személyeskedés ááá 😂
Jólvan kis pistike jó szorakozást a műpunciddal kivánok neked sok ilyen érzelmi nulla picsát
ma 18:21
Ez nem személyeskedés, ez puszta tény. Minden nőt ki lehet elégíteni. Csak a technika nem mindegy. Ha rossz a technika, a nő éhen marad.
ma 18:21
És a támadó stílusod miatt, kettőnk közül nem hiszem hogy nekem lenne szükségem kiegészítőre, hogy nyugodtan aludjon... 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!